To je to što me zanima!

Lisu Marie Presley pokopat će pored oca Elvisa i svog tragično preminulog sina Benjamina

Riley, Harper, Finley i Priscilla zahvalne su za potporu, dobre želje i pregršt ljubavi koju su primile u ime njihove voljene mame. Misa zadušnica bit će u Gracelandu 22. siječnja, kaže predstavnik Lisine kćeri
Vidi originalni članak

Vječni počinak Lise Marie Presley bit će na imanju Graceland, pored sina Benjamina i oca Elvisa. Njezina najstarija kći, Riley Keough (33) potvrdila je da će tom prilikom biti i javna misa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Riley, Harper, Finley i Priscilla zahvalne su za potporu, dobre želje i pregršt ljubavi koju su primile u ime njihove voljene Lise Marie. Javna misa zadušnica održat će se u Gracelandu, u nedjelju, 22. siječnja u devet sati, u Memphisu - rekao je predstavnik Lisine kćeri u izjavi za People.

Na imanju Gracelandu je pokopan i njezin otac Elvis te njegovi roditelji i bake.

Inače, osim Riley, Lisa je iza sebe ostavila 14-godišnje blizanke Finley i Harper Lockwood i majku Priscillu Presley (77) koja je potvrdila smrt glazbenice, rekavši da ju je "prekrasna kći Lisa Marie zauvijek napustila".

Podsjetimo, Lisa je preminula 12. siječnja u 55. godini nakon srčanog zastoja u svom domu u Calabasasu u Kaliforniji.

- Teška srca moram podijeliti poraznu vijest da nas je napustila moja prekrasna kći Lisa Marie. Bila je najstrastvenija, najsnažnija i  žena s najviše ljubavi koju sam ikada poznavala - rekla je ožalošćena majka. 

DETALJI SMRTI Lisa Marie preminula je nakon drugog srčanog zastoja, obitelj zabranila ponovno oživljavanje

Lisa je kćer Riley i pokojnog sina Bena dobila u braku s s bivšim suprugom Dannyjem Keoughom (58), a blizanke Finley i Harper (14)  sa svojim posljednjim bivšim suprugom Michaelom Lockwoodom (61). 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 17.01.2023.

    njezinog lucija, njezinog :(

  • OGC 17.01.2023.

    Jako tuzno. Nadam se da su negdje svi skupa zajedno i sretni.

  • milka59 17.01.2023.

    R.I.P.

Komentiraj...
Vidi sve komentare