To je to što me zanima!

Vješta kuharica: Liz je sasvim 'obična' žena koja mijesi tijesto

Fotografiju na kojoj manekenka i glumica mijesi tijesto za tortilje u svojoj kuhinji s minimalnim make-upom na licu na Twitteru je objavio njezin dečko Shane Warne
Vidi originalni članak

Nakon Victorije Beckham (37), svojim kulinarskim umijećem odlučila se pohvaliti i Elizabeth Hurley (46). Glumica je pozirala u kuhinji s minimalnim make-upom na licu mjeseći tijesto za tortilje.

Fotografiju je na Twitteru objavio njezin dečko Shane Warne (41) jer je obožavateljima želio pokazati kako je glumica sasvim 'obična' žena koja rado kuha u svom domu.

Objavio je i sliku svoje kćeri Brooke u društvu prijatelja pa se čini da Liz ispunjava svoju ulogu maćehe spremajući jelo za gladne tinejdžere. 

Zbog romanse s igračem kriketa, Liz se nakon četiri godine braka rastala od supruga Indijca Aruna Nayare (46). Bivša djevojka Hugha Granta iz  kratke veze sa Steveom Bingom ima sina Damiana (10).

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mila 19 07.05.2012.

    dečko je botoksiran..jedan mali dio je neplanski ušao u mozak i blokirao mu ga.zato je curom oduševljen..i on će biti bivši uskoro samo kad ga dobro razvuče!

  • mujo23 06.05.2012.

    dobra li je sta je ovo

  • Confo 06.05.2012.

    mesi sine, mesi, neće ništa da ti škodi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare