To je to što me zanima!

Ljepotan živio sam, bez struje i vode, s magarcima i zmijama

Na život daleko od supruge Camille Alves, kćeri Vide te sinova Levija i Livingstona, Matthew McConaughey odlučio se zbog uloge u filmu 'Mud' u kojem glumi bjegunca
Vidi originalni članak

Matthew McConaughey (43) proveo je tjedan dana na nenaseljenom otočiću na rijeci Mississippi. Živio je u šatoru bez struje, vode i osnovnih potrepština. Glumcu su društvo pravile životinje koje je ondje zatekao.

Na život daleko od supruge Camille Alves (31), kćeri Vide (3) te sinova Levija (5) i četveromjesečnog Livingstona odlučio se zbog uloge u filmu “Mud”. U njemu glumi bjegunca kojeg progone lovci na glave i policija. Dok čeka djevojku, mora se skrivati na izoliranom otoku.

- Živio sam okružen s dva magarca i nekoliko zmija. Bilo je to zanimljivo iskustvo - rekao je Amerikanac. Dodao je kako ga je na otoku posjetila i kolegica Reese Witherspoon (37) te ga nagovarala da se vrati u civilizaciju.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • termadulu 25.04.2013.

    jadan!!!! ja i moja trudna supruga smo živili bez grijanja,struje i pitke vode u vuko.....i cijelu njenu trudnoću zbog naše drage države

  • CptNemo 25.04.2013.

    tjedan dana....uz "pratnju" i osiguranje na najvišem nivou naravno..Pazi ti njega.. tjedan dana.. ..Inače zmije su = dobar ručak, a ne "nešto opasno"..nek prođe obuku preživljavanja tamo malko sjeveroistočnije u močvarama Louisiane. pa da ga vidim onda. Pazi, nešto nije u redu čim se nije žalio na najgoru opasnost tamo - komarce veličine lastavica (ubijaš pištoljem ili batinom) i aligatore veličine kamiona - tako da je sve ovo jedna fina reklama....;)

  • marijaterezija2 25.04.2013.

    Jadan on, nama nestane struja po zimi i niko se baš ne uzrujava, a magarci su predivni i ima ih svuda oko nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare