To je to što me zanima!

Tko je ljepotica koja je zaludjela Cannes? Bila je pratilja Nataliji Prici: Vezana sam za Hrvatsku!

Katica je rođena u Splitu, oba roditelja su Hrvati, no kad je imala svega tri mjeseca, obitelj je odlučila preseliti u švedski grad Gothenburg u kojem je i odrasla
Vidi originalni članak

Iako je 76. Filmski festival u Cannesu završio u subotu, još se sabiru dojmovi s njega.

Mediji su se raspisali o zvijezdama koje su bile na glamuroznom, crvenom tepihu, tome što su nosile, tko je dobio najviše ovacija, a spominje se i ime modela, misice, ekonomistice i voditeljice Katice Rakuljić za kojom su se okretale glave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katica Rakuljic (@katica.rakuljic)

Katica je rođena u Splitu, oba roditelja su Hrvati, no kad je imala svega tri mjeseca, obitelj je odlučila preseliti u švedski grad Gothenburg u kojem je i odrasla.

ULOGA U AMERICI Filmska karijera: Misica Katica Rakuljić postaje tajna agentica

Kao model je počela raditi kada je modni agent njene fotografije uočio na internetu. U Švedskoj je studirala javnu upravu.

Katica, koja je bila prva pratilja Miss Universe Hrvatske 2011. godine kad je pobijedila Natalija Prica i predstavljala Hrvatsku na natjecanju Top Model of the World, u Cannesu je pratila festival za Onepress Tv te je prošetala crvenim tepihom kao model u uskoj haljini koja je naglasila njenu fantastičnu liniju. 

- Dok sam odrastala, moji su se roditelji pobrinuli da uvijek govorimo hrvatski, a moja braća i sestre i ja smo od malena išli na satove hrvatskog. Plesala sam i tradicionalne hrvatske plesove u lokalnom klubu Velebit. Jako sam vezana za hrvatsku kulturu, rekla bih, i ne smatram se Šveđankom - izjavila je ranije zanosna brineta za portal Croatia Week, a otkrila je i da je veliki nogometni fan.

- Kad god igra Hrvatska, to je poseban osjećaj koji je teško objasniti nekome tko nije iz zemlje. Ali uvijek kažem da držim tri stvari blizu srca: Boga, svoju obitelj i svoju zemlju. Hrvatska posjećuje jednom do dvaput godišnje.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S EDINOM PRŠIĆ BABIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Zelko88 29.05.2023.

    Preljepa

  • mrTrobec 29.05.2023.

    koliko čujem puno znači u ulici crvenih lampaša

  • pajo001 29.05.2023.

    Cudno, ali puno su ljepse obucene nego polugole ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare