To je to što me zanima!

Ljetne igre: Nina Badrić na moru s jednom haljinom?

Nina Badrić kao da je na more ponijela tek jednu haljinu. U istoj opravi je bila na koncertu 'Kontra regula' u Splitu kao i na otvorenju u Dubrovniku
Vidi originalni članak

Ceremonija otvorenja 60. Dubrovačkih ljetnih igara počela je sinoć točno u 21 sat, a dvadesetak minuta ranije visoki politički dužnosnici i ostali utjecajni gosti okupili su se na koktelu u palači Sponza. Dubrovčane je nakon ceremonije i velikog vatrometa zabavljao Milo Hrnić, a na pozornici se kasnije pojavio i Marko Tolja. Njemu je na binu došla pomoći i Nina Badrić koja je na sebi imala istu haljinu kao i dan ranije na koncertu 'Kontra regula' na splitskim Bačvicama. Kao i obično, u Dubrovniku je sinoć bilo najviše političara. Na otvorenje su došli Stipe Mesić, Zoran Milanović, Luka Bebić, Vesna Pusić, ali i sadašnji gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić te bivša gradonačelnica Dubravka Šuica. Osim političara na Stradunu su, uz mnoge Dubrovčane, šetali i glumci, koji će narednih dana predstavama zabavljati publiku na otvorenoj pozornici. Među glumcima posebno je dobro bio raspoložen Predrag Vušević koji je pred fotografima ljubio kolegicu Pericu Martinović.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • krhki 12.07.2009.

    ako je obukla haljinu 2x zar je to čudno. kolko puta potpisnik članka mjenja odjeću. Al je bit da se u dubrovnik iz proračuna za ljetne igre slije dosta novca i onda naši političari,celebriti face i ini dole lijepo uživaju na naš račun a grad još ubire paru od turista.

  • Georgia_1 12.07.2009.

    Branka Šeparović još, izgleda, nije čula da postoji nešto što se zove grudnjak.

  • giga2007 12.07.2009.

    Pretpotavljam da ce admin izbrisati moj komentar,ali da pitam? Kome je ovo uopste interesantno sto vi piseete???

Komentiraj...
Vidi sve komentare