To je to što me zanima!

Ljeto u MSU: Zabranjeno pušenje prvi put na krovu

Ljeto u MSU-u počelo je kako i priliči, žestokom grmljavinom Kawasaki3P-a i Majki prošlog vikenda, a već, 20. lipnja, na krov MSU-a penje se Zabranjeno pušenje
Vidi originalni članak

Uoči ovog prvoklasnog festivala, smišljenog kao način za kulturni i civilizacijski oporavak djece 80-ih i onih nešto mlađih, frontmen Pušenja Sejo Sexon naveo je niz razloga zbog kojih jedva čeka ovaj koncert. 

- Ovo nam je prvi put da nastupamo na nekom krovu, onako kao legende iz U2-a ili Beatlesa – zezao se Sejo. Prošlogodišnje Ljeto u MSU uz Jadransko privuklo je čak 10.000 posjetitelja, a uz program kakav su organizatori sastavili ove godine, za pretpostaviti je da bi ih moglo biti i više.

Zabranjeno pušenje nastupa samo dva tjedna nakon što je snimilo spot “Tri kile, tri godine” na temu legalizacije, privatizacijske pljačke i društvenog raspada i istodobno najavljuje snimanje igranog filma o Pišonji i Žugi s mješovitom sarajevsko-zagrebačko-beogradskom glumačkom postavom u kojoj se ističe Emir Hadžihafizbegović. Za jedan od najvećih koncertnih događaja u Zagrebu ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio.hr i na blagajni MSU. 

Ulaznica za svaki koncert znači i odlazak u Arti-kino Metropolis MSU-a na jednu od projekcija iz MSU-ovog ciklusa Best of Metropolis, ove subote na rasporedu je španjolska komedija “Život je lakši zatvorenih očiju”. Osim za koncert i kino, ista jedinstvena ulaznica cijeli tjedan vrijedi i za posjet izložbi o umjetničkoj školi s početka 20. stoljeća Bauhaus i svim velikanima iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH koji su u njoj stasali. 

Ulaznica za svaki naredni koncert stoji 79 kuna, znači osim za Zabranjeno pušenje još i za Edu Maajku subotu poslije, potom i za Zorana Predina s njegovim Lačnim Franzom i za kultni Električni orgazam za kraj festivala 18. srpnja. Jedino će ulaznica za vječni i nepoderivi Laibach tjedan prije Električnog Orgazma koštati 99 kuna zbog dodatnog programa koji će bend predstaviti Zagrebu netom prije nego što kao prvi bend na svijetu otputuje na koncert u Pyongyang. Ljeto u MSU 2015. osigurava Jadransko osiguranje i podržava Turistička zajednica grada Zagreba. Osvježenje osigurava Beck’s - vrhunsko njemačko pivo br. 1 u svijetu! Svih sedam tjedana u MSU će živjeti i Mr Jack. Jack lives here živjeli i vi!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dazoh 17.06.2015.

    Domaće zvijezde Zabranjeno pušenje-pa oni su iz druge države kako onda domaće zvijezde,stvarno me čudi ta vaša upornost stavljanja osoba iz čitave bivše države pod domaće zvijezde.

Komentiraj...
Vidi sve komentare