To je to što me zanima!

Ljiljana Nikolovska: Suprug i ja želimo uskoro posvojiti dijete

Pjevačica povratak u Split, u kojem je živjela prije odlaska u Ameriku, ne planira. Uživa u životu sa suprugom Peteom i sinom Tonyjem. Voljela bi imati još djece
Vidi originalni članak

Po mnogima najbolja pjevačica grupe 'Magazin', Ljiljana Nikolovska (46), 1989. godine odselila je u Ameriku. Kao razlog, za Story je navela umor od turneja i nepopravljivi romantičarski mentalitet. Najviše joj nedostaje publika 80-ih. Ipak, kako je zaključila, da nije odselila, danas ne bi bila u sretnom braku s Peteom s kojim je dobila sina Tonyja. Opisala ga je kao smiješnog i pametnog. Voljela bi imati još djece pa tako Ljiljana i njen suprug već dulje vrijeme žele posvojiti dijete. Odlučili su pričekati na suprugov ulazak u viši razred sindikata koji im osigurava bolji status u smislu sigurnijeg zdravstvenog osiguranja. Zahtjev za posvajanjem moći će predati za nekih šest mjeseci. Božićne blagdane provest će s obitelji, a povratak u Split u kojem je živjela, ne planira.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • teaa 15.12.2010.

    @pernica pa što da je "in" usvajati djecu? bolje nekom bez obitelji pružiti dom, nego ko neki štancati djecu koju kasnije nemaš čime prehraniti, da ti prosi po ulici ili da ga dadeš u dom..

  • pernica 15.12.2010.

    pohvalno je usvojiti dijete, ali zar ne bi mogla rodit svom sinu bracu ili seku???? svejedno želim vam sreću....u toj Americi je "in" usvajati djecu.......

  • nema me danas 15.12.2010.

    Prekrasna osoba anđeoskog glasa..izuzetno mi je žao zbog svega što je njena obitelj prošla i još prolazi...ženo ne vraćaj se..nemaš se gdje vratiti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare