To je to što me zanima!

Ljiljana Petrović: Toše ima materijala za još albuma

Menadžerica tragično preminulog makedonskog pjevača dvije godine uzgajala je ljekovito bilje. Njegov posthumni album izlazi krajem siječnja
Vidi originalni članak

Menadžerica pokojnog makedonskog pjevača dvije godine ne komunicira s medijima jer joj je uspomena na Tošu Proeskog još prebolna. Ljiljana Petrović izjavila je inMagazinu kako od pjevačeve tragične pogiblji vrijeme provodi uzgajajući ljekovito bilje. Otkrila je da su ona i Toše oduvijek bili fascinirani poljima lavande koje su viđali na hrvatskim i francuskim obalama. Menadžerica je dodala kako je Toše u svom kompjuteru ostavio mnogo stihova i materijala, koji bi mogli iznijedriti nove albume. Ljiljana je izjavila da joj je bilo jako bolno raditi na Tošinom posthumnom albumu. Album makedonskog pjevača izaći će 25. siječnja, dan nakon velikog humanitarnog koncerta u Skopju.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • daniela77 13.01.2010.

    Nazalost moja draga sprinterica to nije tocno ,njegova obitelj ima autorska prava samo na orginalne albume,znaci od ako me pogledas u oci makedonska i srpsko-hrvatska verzija pa sve do igre bez granice ponovo u dve verzije,za engleski album oni stecu autorska prava od 10 mjeseca ove godine ,tako da sve ovo sto se drugo izdavlja sa njegovim imenom nema veze sa njegovom obitelji vec sa izdavacima.Zakljucak je, jos se nije rodio onaj ko ce nadmudriti Ljiljanu Petrovic ,da muljare imaju svoju manifestasiju ona bi pobrala sve nagrade ma dobila bi gran prix, ne znam dali joj treba cestitati da sa takvom zlobnom facom ,ponasanjem, ulicnim recnikom (svaka druga rijec :kapiras)neki jos vjeruju da je ona postena ,dobra zena.Ta je tako dobro izucila folirantski zanat, da joj nema premca.

  • sprinterica 13.01.2010.

    ma mogu oni izdavati tošine albume ali jedna je dobra stvar u svemu tome a to je da tošina obitelj ima sva autorska prava na njegova djela pa tako i zaradu tako da sumnjam da će se ovo dvoje baš nešto obogatiti

  • trešnja 13.01.2010.

    Ako je to bilo u kompjuteru,znači da je jednom trebalo ugledati svijetlo dana...Toše je bio poseban čovjek koji je ostavio nešto i za vrijeme kad ga više neće biti sa nama.Novac od prodaje i od autorskih prava svakako ide u fondaciju Toše Proeski,tako da nemojte odmah drvljem i kamenjem.Prvo trebate u nekoj stvari vidjeti pozitivu,a tek onda tražiti mane!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare