To je to što me zanima!

Ljubav Emira i Ferihe je jaka, ali sudbina ima druge planove

Emir i Feriha iza sebe ostavljaju prošlost punu gorčine te se nakon velikih zapreka i nesporazuma ponovno približavaju jedno drugome. Ne žele živjeti odvojeno
Vidi originalni članak

Veza Ferihe i Emira, još je uvijek na kušnji. Ipak, njihova je ljubav jača od svih nedaća. Emir i Feriha shvate da su zbog nesporazuma proveli posljednje tri godine udaljeni jedno od drugog, a Leventa boli što se godinama ne uspijeva približiti voljenoj Ferihi. 

Zaprosi je i poljubi, što vidi Emir, no ona ga odbije. Emir raskida zaruke s Edže te se s Ferihom nalazi na njihovom posebnom mjestu, dječjem igralištu ispred njezine zgrade gdje su se prvi put poljubili. 

Feriha mu kaže da je odbila Leventovu prošnju. Emir i Feriha iza sebe ostavljaju prošlost punu gorčine te se nakon velikih zapreka i nesporazuma ponovno približavaju jedno drugome. 

Zaključe kako više ne mogu živjeti jedno bez drugoga te se odluče ponoviti svadbeno slavlje, a Feriha se konačno pomiri sa svojim ocem. Čini se da je sve kao u bajci, a Feriha i Emir su sretni kao nikad prije. Ali, dva hitca koja se odjednom začuju, zauvijek će promijeniti njihove živote…

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MarijaJurić 29.11.2013.

    šteta nisam gledala zadnju epizodu..

  • ela007 23.11.2013.

    koje sr*nje ja ne vjerujem.

  • IVANA25_2 22.11.2013.

    upucala ju je emirova bivsa zarucnica enđe

Komentiraj...
Vidi sve komentare