To je to što me zanima!

'Ljubav je na selu': Biserkin je odlazak rasplakao Ivičinu kćer

Biserka Marić i Slavko Vandekar su prvo dvoje kandidata koji napuštaju selo. Odlazak nije bio lak, a u Slavoniji su radile emocije i rastanak je završio suzama
Vidi originalni članak

Biserka Marić i Slavko Vandekar su prvo dvoje kandidata koji napuštaju selo. Odlazak nije bio nimalo lak, ni za jednu ni za drugu ekipu, a u Slavoniji su proradile emocije i rastanak je završio u suzama.

Prvi je tešku odluku donio Ivica Stapić. Biserka mu je draga, poštuje njezine želje i iskrenost, ali je ona žena iz grada i smatra da se na selu ne bi dobro snašla. Njezin odlazak je najviše pogodio Ivičinu kćer Ivanu, koja nije mogla zaustaviti suze pa je naposljetku rasplakala i druge dvije kandidatkinje. 

Marjana Tikel je kući poslala Slavka Vandekara. Iako joj je drago što se nije prevarila u svom izboru kada ga je odlučila dovesti kući, zasmetalo ju je što je bio prenaporan u dokazivanju koliko mu se sviđa. Ovoga puta to što se previše trudio nije urodilo plodom. U borbi za njezino srce ostaju Bernard Barković i Dario Lilijan. A tko su ostali kandidati kojima se seoska avantura bliži kraju? Doznajte sljedećeg utorka.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Ira27 05.11.2014.

    Sve mi je bilo jasno kad mi je nekidan svekrva rekla "a vid´ ove iz ljubavi na selu u krv nije voda"...

  • knza 05.11.2014.

    Mili ti Bože, za pare se svašta radi, ovo je dno dna. Jel netko stvarno misli tu naći ljubav svog života.

  • cos994 05.11.2014.

    a njoj se tesko rasplakat hahahha kad god sam ja gledo LJ.JE NA SELU ona je plakala ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare