To je to što me zanima!

'Ljubav je na selu': Pisma su kandidatima stizala i iz regije

Prikupljeno je preko 2000 pisama, a najviše su dobile jedine djevojke, Dragana i Marjana. Neki su prijavljivali svoje susjede, kumove i bratiće ili slali po dva pisma
Vidi originalni članak

Nakon što su u prošloj emisiji predstavljeni kandidati nove sezone showa 'Ljubav je na selu', u ovoj će biti prikazano koliko je pisama zaprimljeno, tko je slao pisma te otkuda su poslana. Također, vidjet ćemo i koji je kandidat dobio najviše pisama te tko će od njih imati priliku upoznati svoje srodne duše. 

Dosta mladih je razočarano u ljubav

Prikupljeno je preko 2000 pisama, a najviše su dobile jedine djevojke – Dragana i Marjana. Prijavljivale su se osobe svih godišta, među kojima ipak prednjače mlađe osobe kojima je dosta izlazaka ili su bili razočarani u ljubav. 

Neki su prijavljivali bratiće i susjede

Dok su se jedni javljali samo jednom određenom farmeru ili farmerici, neki su pisali pisma čak dvojici, a neki su prijavljivali svoje susjede, kumove i bratiće kao idealne partnere za Marjanu i Draganu jer oni nisu imali hrabrosti napisati pisma. 

Javljali su se čak i iz regije

Javljali su se iz svih dijelova RH od Varaždina, Šenkovca, Daruvara, Belišća, Donjeg Lapca, Hrv.Kostajnice, Pule, Rovinja, Poreča, Ogulina i Dalmatinske Zagore, pa čak i iz regije.

Pisma su slali studenti i zaštitari

Pisma su pisali i KV vozači, ugostitelji, njegovateljice, kuharice, volonteri u udrugama osoba s poteškoćama u razvoju, drvosječe, uzgajivači životinja, plesači u folkloru, studenti, zaštitari.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • maracmarac 02.10.2014.

    kako je zgodna ova marijana batinic uuuuuf,ja bi nju rado upoznao

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 02.10.2014.

    jako je bitno ko je kaj po struci.

  • julia04 02.10.2014.

    jedina emisija di nije bitno nista materijalno vec se trazi ono malo najvaznijega a to su svi zaboravili to se zove LJUBAV, sretno kandidatima !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare