To je to što me zanima!

Ljubavnica Davida Arquettea: Seks s njim nije me oduševio

Djevojka koja se upustila u vezu s Davidom Arquetteom nakon što je glumac počeo odvojeno živjeti od svoje supruge, ispričala je za medije gdje i kako su se upoznali
Vidi originalni članak

Ljubavnica Davida Arquetttea (39) napokon je progovorila za medije o vezi s glumcem. Kako je Jasmine Waltz rekla, upoznali su se u kafiću gdje je ona radila kao konobarica. Nakon što su 20-ak minuta razgovarali, shvatila je da je David prekinuo s Courteney Cox (46).  

- Bila sam iznenađena kad sam to čula, ali činilo se kao da to njegovi prijatelji znaju. Priznao je kako nije spavao s drugom ženom otkad su Courteney i on prestali živjeti zajedno - rekla je Jasmine.

Ponovno su se vidjeli dva dana kasnije kad je David svratio u klub. Nakon što je završila sa smjenom David ju je poveo sa sobom na party. Popili su nekoliko pića previše i završili u krevetu.

- Seks nije bio loš, ali nije bio ni emotivan. Bilo je brzo. Kad je bilo gotovo, samo me pogledao i rekao kako se osjećao kao muškarac nakon dugo vremena - rekla je Jasmine. 

Ponovno su se našli, ali tek kad se Jasmine uvjerila da David zbilja više ne živi s Courteney.  Dobila je dojam da je Courteney sigurno odlučila prekinuti brak s glumcem, a nije joj se činilo da David ima kontrolu nad cijelom situacijom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ja___zg 18.11.2010.

    onda mu nije ljubavnica, ako su on i courtney već prekinuli...

  • tonemo 18.11.2010.

    ...naucila je teskt sa naslovom "gdje i kako su se upoznali" da bi se malo i o njoj pricalo..nekome trebaju pare, pa moramo nes izbacit pred "fanove" ..isto tako me, opcenito, zanima sta ako je netko slavan obavezno je i najbolji u sexu, obozava sex, stalno to prakticira itd? koja reklamna manipulacija...a neka ima jaako puno glupih ljudi koji ce u to i povjerovati .. ISKLJUČITE TV, UKLJUCITE MOZAK

Komentiraj...
Vidi sve komentare