To je to što me zanima!

Ljubavnice Tigera i Jesseja u reality showu "Varalice"

Ljubavnica Jesseja Jamesa, Michelle McGee te ljubavnica Tigera Woodsa, Jamie Jungers uskoro će sudjelovati u američkoj TV emisiji "Varalice"
Vidi originalni članak

Reality show 'Celebrity Cheaters' ili 'Varalice' okupiti će djevojke koje su postale poznate nakon što su spavale s poznatim muškarcima. Redatelji su uspijeli angažirati Michelle Bombshell McGee, tetoviranu ljubavnicu Jesseja Jamesa (40), supruga glumice Sandre Bullock (45). Osim Bombshell u realityju će biti i jedna od brojnih ljubavnica Tigera Woodsa (34), Jamie Jungers. Redatelj je do sada kontaktirao dosta djevojaka, a očekuje dobar odaziv u realityju jer sve one traže dodatni izvor lake zarade i medijsku pažnju. Tiger Woods ni Jesse James još nisu komentirali pojavljivanje njihovih ljubavnica u showu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jethro_tuller 19.04.2010.

    u kakvom vremenu zivimo,mislim da je pitanje vremena kada ce se pocet snimat reality sa zatvorenicima. iskrcat njih desetak na neki nenaseljeni otok na kojem se prethodno montiraju kamere i tko zadnji ostaje ne ide na elektricnu stolicu i dobije tv u sobi. kao na filmu. sve za narod.

  • possesed 19.04.2010.

    ..jao ova donja,njam njam..

  • josko11 19.04.2010.

    ja bi j.... svaku koja mi prva priđe da sam ko Tigar Vuds

Komentiraj...
Vidi sve komentare