To je to što me zanima!

Ljubavnici Zrinka i Hrvoje ne kriju da su zaljubljeni

Hrvoje Rupčić došao je pogledati Zrinku na njenoj premijeri u HNK-u. Glumila je prostitutku. Tijekom domjenka su se rijetko odvajali jedno od drugog
Vidi originalni članak

Zrinka Cvitešić (29) u petak je imala premijeru predstave “Dantonova smrt” u zagrebačkom HNK. Glumi prostitutku Marion.
- Ja sam postala kao more što proždire sve i duboko, sve dublje ga uvlači u sebe. Za mene je postojala samo jedna suprotnost, svi muškarci spojeni u jedno tijelo. Moja priroda je nekada bila takva, tko se može toga osloboditi? - govorila je Zrinka, odjevena u prozirnu košulju, ispod koje nije imala grudnjak. Iz prvih redova partera pozorno ju je gledao Hrvoje Rupčić (39). Zrinkin se lik pojavljuje samo u prvom činu, a toliko se i Hrvoje zadržao u gledalištu. Pauzu i drugi čin proveli su zajedno u glumačkom kafiću. Zrinka se na kraju predstave vratila na pozornicu pokloniti, a Hrvoje ju je čekao. Na domjenku nakon predstave par, koji je dosad u javnosti držao bar tri metra razmaka, cijelo je vrijeme bio u istom društvu. Razdvajali su se samo kad bi Zrinka otišla primiti koju čestitku ili razgovarati s kolegama. Nakon odluke Tine Rupčić (37) da se razvede od Hrvoja zbog obnavljanja njihove ljubavničke veze, očito su se opustili jer se nisu skrivali niti od fotoaparata. Rupčićevi su u braku 11 godina te imaju sinove Nou (11) i Jakova (4). Osim skrbništva nad njima, u brakorazvodnoj će parnici morati podijeliti i kuću s malim glazbenim studijem u Kustošiji. Hrvoje je izvanbračnu vezu sa Zrinkom počeo prije nešto manje od godinu dana, a u rujnu se prvi put iselio iz obiteljskog doma.

TINA NAŠLA RAME ZA PLAKANJE?
Tina Rupčić nije komentirala Hrvojev javni izlazak s ljubavnicom. O suprugu još nije rekla ništa ružno, ističući da je on pažljiv otac i da im je brak bio dobar dok je trajao. Zgrozila se na kuloarske priče da je i sama našla utjehu u oženjenom zagrebačkom glazbeniku, čija je supruga dobro poznata domaćoj javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • aura 26.04.2009.

    Ma nije ga Zrinka otela obitelji, nego se on sam odmetnuo, jer on je bio osoba s obavezom, a ne ona. Ali nema veze, bit će oni zaljubljeni vjerojatno do druge bolje prilike, a onda opet kud koji mili moji to je umjetničkim krugovima općepoznata stvar, pa ko se više ženi, razvodi i štanca djecu sa svakim sljedećim pertnerom, od glumaca, pjevača i ostalij srodnih umjetnika.

  • malenozlo 26.04.2009.

    A zašto bi se krili? Svi sve znaju pa čemu se skrivati. Sad jedino joj zamjeram to što je prije par dana izjavila da to nije njezina priča. Kao svi ste vi lludi ja i Hrvoje....

  • jaaaaaaaaaaaa 26.04.2009.

    tu su krivi svi troje,zrinka zato što je išla s njim a zna da je oženjen,a hrvoje nije treba ići okolo tražiti žene,ali tko će znati šta je u čijoj kući,pa šta i mene je dečko jednom prevario pa sam opet s njim,kad se voli onda se može i oprostiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare