To je to što me zanima!

Ljubavnik mi je bio otac Belle Hadid, zvala sam ga 'tatica'...

Mohamed Hadid (70) je otac poznatih manekenki. Sada se javila njegova ljubavnica Poljakinja Justyna Monde (24) koja kaže da su bili u vezi iako je ona imao, a i dalje ima zaručnicu
Vidi originalni članak

Bella (21) i Gigi Hadid (23) jedne su od najtraženijih manekenki trenutno. One su djeca rastavljenih roditelja Mohameda (70) i Yolande Hadid (54). Mohamed Hadid je zaručen za Shivu Safai (36), a Dail Mail otkriva da je imao i ljubavnicu.

Justyna Monde (25), manekenka porijeklom iz Poljske, tvrdi da su u vezi bili tri godine, odnosno od 2014. do 2017. godine. Inače, Mohamed i Shiva su u vezi već pet godina no čini se da se zasad neće vjenčati. Justyna koja sliči Mohamedovoj kćeri Gigi kaže da je vezu s biznismenom počela 2014. preko Instagrama.

Izmjenjivali su poruke i intimne fotografije. Justyna tvrdi da joj Mohamed na početku nikada nije spominjao zaručnicu koju je zaprosio 2013. na Baliju.

Justyna tvrdi da ju je Mohamed tražio da ga zove 'tatica' i da joj je slao poruke u kojima je pisalo da želi jesti 'kolače s njezinog tijela'. Prvi puta su se uživo sreli u Varšavi 2015. godine.

Iako je bila u vezi, tada su se prvi puta seksali.

U TOP FORMI Ima 53 godine: Mama Belle i Gigi Hadid pozirala u tangama

- Bili smo u hotelu i uživali. Prekidali su nas jedino pozivi njegove zaručnice Shive. Ona voli sve imati pod kontrolom. Zvala ga je puno puta no nisam ništa rekla jer sam i ja tada bila u vezi - kaže Justyna. Dodaje kako joj se čini da Mohamed nikada neće oženiti svoju zaručnicu.

- On ju poštuje, ali mislim da veza koja se bazira na varanju ne može završiti brakom - kaže Justyna. Dodaje i da ju je Mohamed jako privlačio iako je između njih razlika 44 godine

OTVORILA HLADNJAK Manekenka Hadid otkrila je što jede prije revije da se ne deblja

- On je tako duhovit, on je najduhovitiji muškarac kojeg sam ikada upoznala - kaže Justyna.

Seksualna veza se i dalje nastavila. Sastajali su se u Los Angelesu, Stuttgartu, Düsseldorfu. Veza je završila 2017. godine kada je Justyna htjela nastaviti sa životom. Kaže da su danas prijatelji. 

RADIO JE DANIMA Obišla svijet: Hrvatski dizajner kreirao je haljinu Belle Hadid

Inače, prije Yolande, Mohamed je bio u braku s Mary Butler i imaju dvije kćeri.  

Ovu djevojčicu su sa 10 godina proglasili najljepšom na svijetu, a danas je odrasla i ljepša je nego ikad!

Idi na 24sata

Komentari 49

  • plavo_oki 08.11.2018.

    Nego nisi nam rekla,jel ti tatica mjenjao pelene😏

  • 07.11.2018.

    bila uvezi s 44 godine starijim čovjekom, velika ljubav je tu bila

  • meminovski 07.11.2018.

    Razlika između prostitutke i sponzoruše je naravno samo cijena a ne godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare