To je to što me zanima!

Ljubavnik nije bio vjeran: Liz moli supruga da je primi natrag

Prije tjedan dana priča o nevjernoj Elizabeth Hurley obišla je sve medije. Glumica je prevarila svog supruga s igračem kriketa. Planirala je rastavu od supruga Aruna
Vidi originalni članak

Ponižena Elizabeth Hurley (45) preklinje svog muža Aruna Nayara (46) da je primi natrag. Naime, nakon tri godine braka glumica je prevarila svog supruga sa Shaneom Warneom (41). Njezin preljub otkriven je nakon što su se pojavile slike na kojima se Liz strastveno ljubi s igračem kriketa. Kako bi opovrgnula da je prevarila supruga, glumica je rekla da već par mjeseci ona i suprug žive odvojeno. Međutim, u samo osam dana otkad je otkriveno da je prevarila supruga, saznala je kako je njezin ljubavnik slao poruke drugoj ženi. Iako joj je njezin suprug Arun savjetovao da se čuva jer je Shane ženskar, glumica ga nije poslušala, a njegova predviđanja su se obistinila. Vezu sa Shaneom je prekinula i odlučila se vratiti na staro. Elizabeth supruga moli za oprost jer je shvatila što je napravila. Shrvana je zbog cijele situacije, no Arun se oglušuje na njezine molbe. On sada želi brzu rastavu. 

No, sada i Shane tvrdi kako je očajan jer je 'uprskao' svoju priliku s Liz. 

- Svi smo djetinjasti i nezreli s vremena na vrijeme. Život je pun uspona i padova - pokušao se Shane Warne opravdati na svom Twitter profilu.


Idi na 24sata

Komentari 4

  • mssuperhik 20.12.2010.

    Možeš k meni ako te on ne primi.Hvala...

  • paradigma_1 20.12.2010.

    koji očajnici heheh

  • angeIina 20.12.2010.

    nemaju većih životnih briga od pi*darija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare