To je to što me zanima!

Ljubi Jennifer Garner: GaGa je paravan za drugu vezu Coopera

Ranije ovog mjeseca Jennifer je viđena kako dolazi Bradleyju na ‘tajni spoj’, a njihova veza cvjeta iz dana u dan , izjavio je neimenovani izvor za portal Celebrity Hush
Vidi originalni članak

'Ljubavni trokut' - Bradley Cooper (44). Irina Shayk (33) i Lady GaGa (33) ne prestaju biti glavna tema Hollywooda. I dok jedni nagađaju kako su se glumac i pjevačica 'spetljali' tijekom snimanja filma 'A star is born', ostali vjeruju kako je ona bila paravan za Bradleyjevu drugu romansu. Jedan od najzgodnijih glumaca Hollywooda navodno je bacio oko na Jennifer Garner (47), bivšu suprugu  glumca Bena Afflecka (46).

 Portal Celebrity Hush piše kako je Garner viđena kako izlazi iz Bradleyjeve kuće u Los Angelesu. 

- Ranije ovog mjeseca Jennifer je viđena kako dolazi Bradleyju na ‘tajni spoj’, a njihova veza cvjeta iz dana u dan - izjavio je neimenovani izvor te dodao kako je moguće da par uskoro dobije i zajedničko dijete. Jennifer i Bradley upoznali su se na snimanju serije 'Alias' još 2001. godine te su postali dobri prijatelji. 

GaGa je nedavno odbila ulogu u Bradleyjevom biografskom filmu o skladatelju Leonardu Bernsteinu. 

- Lady Gaga neće imati ulogu u novom filmu - rekao je izvor blizak zvjezdanom dvojcu. Iako je njihova priča uveliko pomogla i osigurala gledanost u kinima, pjevačica je navodno odbila glumca zbog tračeva i prevelike prašine koja se digla oko njihovih uloga. Jedan od razloga je i razlaza Bradleyja i ruske manekenke Irine. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo se, otkako su Bradley i Lady GaGa snimili film 'Zvijezda je rođena', počelo se šuškati da glumac vara Irinu s pjevačicom. Ta šuškanja postala su još glasnija nakon što je Lady GaGa prekinula zaruke s Cristianom Carinom (50), a potom i Bradley s atraktivnom Ruskinjom. 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kajzer/soze/80🇷🇸 14.08.2019.

    Ko god da nju ljubi,svaka čast👏to je žena!!Nesrećni onaj Aflek,sa toliko dobrih ženskih bio,a tako se upropastio...prokleta slava i borba sa istom..

  • 14.08.2019.

    postalo kao u dinastiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare