To je to što me zanima!

Ljubila ga, a sad 'plače': Zorica se boji da ne 'postane' Vesna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako su od početka bili na 'ratnoj nozi', Zorica i Goran sklopili su iznenađujuće prijateljstvo. No Zorica se sada pribojava da se o njoj ne priča kao o 'novoj' Vesni
Vidi originalni članak

Iako im je trebalo više od mjesec dana, Goran Todić (48) i Zorica Marković (48) uspostavili su, po prvi put, normalan kontakt koji polako prerasta u prijateljstvo. Goran čak sada Zorici pomaže da manje puši tako da se s njom upušta u duge razgovore, a 'pao' je i zagrljaj začinjen poljupcima prije spavanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zorica je u ispovjedaonici izrazila strah prema tome kako će se njihov odnos prikazati gledateljima, a zbog muževog mišljenja se ne brine.

- To prijateljstvo nema veze s onim što su rekli, seks vamo-tamo. Ja se šale ne plašim, niti da bi to izazvala pogrešnu reakciju kod mog muža. Ali plašim se kako će to narod vidjeti - priznala je Zorica.

Luća je, pak, u ispovjedaonici rekao da Zorica od Gorana traži podršku, pošto su se sestre Šegetin počele udaljavati od nje jer su prepoznale njenu taktiku za ostanak u kući Big Brothera.

Idi na 24sata

Komentari 144

  • Stelex 20.10.2015.

    Na cesti zgažene leže Zorica i mačka...koja je razlika? ................................................................... Pred mačkom se vide tragovi kočenja !!!!

  • kokaza5 20.10.2015.

    Ne bih Gorana ni štapom.:)))))))))

  • Aqamarinne 20.10.2015.

    Što se tiće Gorana, jako liči na Zdravka Ćolića ko da su si braća..Lik jako dobro izgleda i vidi se da vježba svakodnevno i da pazi jako na prehranu i zdravo se hrani

Komentiraj...
Vidi sve komentare