To je to što me zanima!

Ljubili se pred svima: Nicole se nije mogla odvojiti od supruga

Par, koji će uskoro proslaviti sedmu godišnjicu braka, ljubio se i mazio pred svima tijekom poziranja na crvenom tepihu na premijeri filma 'Inside Llewyn Davis'
Vidi originalni članak

Supružnici nisu skidali oči jedno s drugog na premijeri filma 'Inside Llewyn Davis' na filmskom festivalu u Cannesu. Nicole Kidman (45) ljubila se i mazila sa suprugom Keithom Urbanom tijekom poziranja na crvenom tepihu. Par, koji će sljedećeg mjeseca proslaviti sedmu godišnjicu braka, izmijenjivao je nježnosti pred fotoreporterima ne mareći za znatiželjne poglede.

Glumica je na crveni tepih stigla u kreaciji svoje omiljene dizajnerice L'Wren Scott držeći za ruku country pjevača s kojim ima dvije kćeri, Sunday Rose i Faith Margaret. Sudac u žiriju showa 'Američki idol' u Cannes je stigao kako bi podržao suprugu koja je jedna od devet članova žirija filmskog festivala.

- Ovdje sam kako bih pravio Nicole društvo i gledao filmove s njom - rekao je Keith dok je Nicole dodala da je jedva čekala da joj se njezin muškarac pridruži na crvenom tepihu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ansevar 20.05.2013.

    Koji su to pozeri. Šta baš na crvenom tepihu im došlo da se ljube, a kod kuće dok su se spremali, on tražio čarape i posalao ju mp3 je nije našao ni jedne čiste. Gluma, gluma, gluma. Uostalom pitam se šta ta ženska vidi u tim kepecima?Dobro bi joj pristajao neki visoki frajer za promjenu.

  • WOMANIZER 20.05.2013.

    a vijesti, ljudi se ljube i odmah članak o tome! -.-

  • kung fu panda 20.05.2013.

    a za dva mjeseca razvod radi neslaganja karaktera

Komentiraj...
Vidi sve komentare