To je to što me zanima!

Ljubomorna Rina: Ornela, ti si prava bolesna beštija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Splićanka po naredbi Big Brothera izaziva Rinu. Rekla joj je kako Marko s njom želi samo seks. Svi vrijedno ukrašavaju japanke, osim lijene Sabine
Vidi originalni članak

Ornela nastavlja izvršavati Bigijev tajni zadatak u zavođenju Mrkvice. U tajnosti je priznala Rini da joj je Marko u povjerenju rekao da bi 'volio dati priliku sebi i Rini', ali samo seksualno.
- Što je tebi nelogično da te jedan odrasli muškarac želi odraslo poseksati? Drpa te cijeli dan, a ti plaziš po njemu - objasnila joj je Ornela. Splićanka je odlučila uplesti i Mrkvu. Rekla je Rini da joj je priznao kako je i on primijetio čudne vibracije. Znatiželjni Mrkvica umiješao se u cijelu priču.
- Onda mislim da više nemamo što raditi u istom krevetu - rekao je Rini. Nastalo je natezanje Ljubića te provala bijesa ranjene Rine.
- Ornela, ti si prava beštija. Bolesna si u glavu. Zar želiš da se do kraja BB-a svađamo - vikala je Rina.

MARKO ZAVODI RINU, A SABINA TEŠKI NERADNIK
Po naredbi Velikog Brata Marko zavodi Rinu. Napravio joj je doručak i ukrasio ga jagodom. Stalno joj dijeli komplimente.
- Odmah sve prospem kad te takvu gledam - rekao je Rini. Cijelo popodne stanari su bili vrijedni te su svi osim jednoga strpljivo ukrašavali japanke. Neradnik je bila Sabina koja je uređivala nokte i sunčala se.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lexus 07.12.2008.

    Apsolutno nenormalna rinetina si dopusta vrjeđat ljde Pitam tog jadnog bb sto nije tu kučku več izbacio.Neka joj uruče komentare s 24 sta pa da glupača vidi sta ljudi misle o njoj.

  • dolka 02.12.2008.

    ovo je oduvijek manipulacija ljudima, tipa Bigi je rekao, naredio, zadao, ko neki glas iz pakla... sve su naredbe ponižavajuće i ispod ljudskog dostojanstva.. ne, ne čudim se jer znam kako je emisija koncipirana, samo komentiram...l

  • apocalypsa 01.12.2008.

    bojim se nazvat ih stokom sitnog zuba jer mi je žao jadnih životinja..šta sve majka rodi

Komentiraj...
Vidi sve komentare