To je to što me zanima!

'Ljude nisam mogla pogledati u oči jer sam se sramila debljine'

Starleta je izgubila 18 kilograma, a sada u tome pomaže kandidatima u novom televizijskom showu 'Revenge Body'. Objasnila im je kako bi im 'hejteri' trebali biti najveća motivacija
Vidi originalni članak

Khloe Kardashian (32) otkrila je u svom novom showu 'Revenge Body' tužnu istinu o svojoj prošlosti. Naime, jedna natjecateljica rekla je da je zbog viška kilograma veoma nesigurna u sebe pa je starleta podijelila i svoju stranu priče.

- Znam o čemu pričaš. Ja kada bih srela nekog na ulici, gledala bih u pod. Znala sam da me ta osoba primijetila, ali bilo mi je teško ostvariti bilo kakav kontakt i bojala sam se gledati druge u oči - rekla je.

Zbog toga je počela vježbati i izgubila 18 kilograma, a danas želi biti motivacija drugima. Osim što je dobila svoj televizijski show, Khloe je napisala knjigu o svojoj transformaciji 'Strong Looks Better Naked'.

- 'Hejteri' bi nam trebali biti najveći motivatori - rekla je kandidatima.

Smršaviti je odlučila nakon prekida s Lamarom Odomom (37). Njen bivši je, kada su ga upitali kakvi su mu planovi za budućnost, izjavio kako bi Khloe želio vratiti natrag.

Idi na 24sata

Komentari 413

  • Crnibili2017 21.01.2017.

    Ajde kurvo jedna.Ti i ne mozes pogledat u oci,kad si k.....primila ko gradski autobus putnika.

  • djberg34 21.01.2017.

    Uzas kakvi zivotni problemi,vjerujem da nije lako,stvarno strasno,cuo sam da negdje ljudi umiru od neimastine ali ovo,ovo je stvarno trauma

  • Jersey 20.01.2017.

    Na Kardashiankama sve smrsa osim dupeta a kao nije fejk 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare