To je to što me zanima!

Ljudima je loše od Netflixovog hororca: 'Užas, povraća mi se'

U 90-minutnom filmu čelistica Charlotte putuje u Šangaj na glazbeno natjecanje, no jednom kad dođe tamo stvari ubrzo krenu po zlu, baš kao i obično u ovom filmskom žanru
Vidi originalni članak

Novi hororac 'The Perfection' na popularnom streaming servisu pojavio se prije svega nekoliko dana, a već je podignuo puno buke. Iako kod kritike zasad ne prolazi bajno, o filmu se priča, a i iskustva gledatelja koja dijele na društvenim mrežama su zanimljiva. 

- Upravo sam pogledala The Perfection na Netflixu i, iskreno, ne mislim da sam ikad tako glasno vrištala u svom životu. A sad mi je i muka - samo je jedan od mnoštva komentara na Twitteru, koji 'prijavljuju' slične reakcije nakon gledanja. 

U 90-minutnom filmu čelistica Charlotte putuje u Šangaj na glazbeno natjecanje, no jednom kad dođe tamo stvari ubrzo krenu po zlu, baš kao i obično u ovom filmskom žanru. To što je film gledatelje prestrašio praktički mu je u 'opisu posla' te je u pravilu kompliment za hororac, ali za nekoliko scena uznemireni su gledatelji rekli da su izrazito mučne. 

- Upravo sam pogledala 'The Perfection' na Netflixu i osjećala sam se loše cijelo vrijeme. Krvavo i odvratno - napisala je jedna od gledateljica. 

Glavne zvijezde filma su Logan Browning (29) i Allison Williams (31) iz popularne TV serije 'Girls', koja se prikazivala od 2012. do 2017. te u zvjezdanu orbitu lansirala mladi glumački par Lenu Dunham (33) i Adama Drivera (35). 

FANOVI LJUTITI Netflix otkazao 'zombi' seriju u kojoj je glumio i Goran Višnjić..

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Idi na 24sata

Komentari 41

  • MatijaKezele 30.09.2020.

    Paranormalni filmovi jesu strašni, ali pogledajte The girl next door iz 2007 koji rijetko tko pogleda jer je mučan i odvratan ili neki stariji film od kojeg 99 posto ljudi ne može spavat.

  • sanja985 01.06.2019.

    pogledala sinoc film uopce nije tak strasan....dapace manje strasan nego kaj mi je freddy kruger bio svojedobno.....odvratniji mi je srpski film

  • marko11011 29.05.2019.

    Ustedite si 1h30min života i nemojte ovo gledati. Ponukan pr clankom odlucih potratiti 90min svog života, kad ono možda najgori i najgluplji film ikada. Ovo nije horor, nekakav triler mozda. Nista jezivo nego debilno i predvidivo. Ono blago receno katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare