To je to što me zanima!

Ljupka Gojić put za Japan je umalo otkazala zbog štrudle

Svi imamo neke svoje rituale. Tako i ja od 14. godine otkako putujem. Ako u kafiću nema štrudle s višnjama, ne putujem. Nisam hirovita, napisala je na Facebooku
Vidi originalni članak

Ljupka Gojić Mikić (30) na Facebooku se zahvalila konobarima zagrebačkog aerodroma Pleso i dobavljaču koji ondje prodaje štrudle s višnjama.

Bivša manekenka umalo je u subotu otkazala let za Japan u kojem živi zadnje tri godine. Putovala je s kćerima Janom (4) i Milom (1).

- Svi imamo neke svoje rituale. Tako i ja od 14. godine otkako putujem. Ako u kafiću nema štrudle s višnjama, ne putujem. Nisam hirovita, ali to je moja karta za sretan put i nikad me nije iznevjerila - napisala je Ljupka.

Kada su shvatili koliko joj je važna savijača, konobari su zvali sve kafiće na aerodromu. 'Sretni' kolač dobila je prije ukrcavanja.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • user_35318 27.02.2013.

    sigurno bi joj Japanci trcali trazit strudlu, mos mislit.Kod nas sve kvazi zvijezdice moraju imat posebne tretmane....

  • žena20 26.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • KyyaKršlak 26.02.2013.

    Da mi je znati koliko vas, koji ste se obrušili na nju, putuje bar 2 puta godišnje avionom?! Ritual je ritual...tako sam i ja odgledala 1995. French Kiss u kojem Meg Ryan pjeva u avionu...i ja taj pjesmuljak svaki put otpjevam (doduše u sebi)..ali ipak, SVAKI put to radim, a često putujem avionom! Čisto sumnjam da je nasred Plesa urlala i plakala zato što nema štrudle...vjerojatno je ljubazno zamolila, objasnila da joj je to bitno i ljudi se dali u potragu :) I bravo ekipi na Plesu :) Miran putnik je sretan putnik :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare