To je to što me zanima!

Ljuta Angelina Jolie odgovorila hejterima: Oni su moja djeca!

Glumica se obračunala na društvenoj mreži s onima koji su je osuđivali zbog posvajanja djece. Obožavatelji su je podržali, a priložila je fotografiju svog najstarijeg posvojenog sina
Vidi originalni članak

Glumici Angelini Jolie (41) dojadile su kritike vezane uz posvajanje djece te se na Facebooku obračunala s onima koji su je osuđivali.

- Umorna sam od ljudi koji kažu da ja nisam njegova majka. On možda nije biološki moj, ali on je moje dijete. Nemojte me etiketirati kao majku usvojiteljicu. Možda nećemo imati iste oči, nos i usta, ali on je moj sin! Obitelj se ne zasniva na DNK, ona se temelji na ljubavi. Podijelite, ako se slažete - napisala je ljuta Angelina.

Time je poslala snažnu poruku i svim roditeljima koji su usvojili svoje dijete. Uz objavu je priložila fotografiju svog najstarijeg sina Maddoxa (14) kojeg je usvojila u Kambodži 2002. godine. Ona i Brad Pitt trenutno imaju šestero djece - Maddoxa, Paxa Thiena (12), Zaharu Marley (11), Shiloh Nouvel (10) te blizance Knoxa Leona i Vivienne Marcheline (7).

Idi na 24sata

Komentari 45

  • cornelie 05.07.2016.

    Za nju koment.da mu ne smije glumit mamu,a di su mu pravi roditelj?.nitko ni u kojoj situaciji ne ostavlja svoju krv.Borit se kao lavica za svoje

  • cornelie 05.07.2016.

    Totally agree. Ovdje samo kripli koji ne znaju pravo značenje obitelji lupaju minuse

  • Magellan 04.07.2016.

    Ni najmanje me ne zanima Anđelkin privatni život. Ako je spasila tu djecu od bijede,siromaštva i ko zna čega neka je. To je dobro djelo. Ono što me stvarno muči i što mi smeta kod Anđe je činjenica da glumi u filmovima. Možda bi prošla u nekim trećerazrednim sapunjarama ali A produkcija nije za nju. Ni talenta ni znanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare