To je to što me zanima!

Ljutiti Špiček: 'Nitko ne zove Pažanina i on samo ljenčari'

Kad sam ja na redu, onda 'navek' netko nešto treba. To je nevjerojatno. Sad ću ja drugačije to organizirati, rekao je ljutiti kuhar Tomislav Špiček
Vidi originalni članak

Ide mi to na živce. Ne znam jel' to dragi Bog tak' hoće ili što? Kad je Ivan dežuran kuhar, nitko ga ne zove! Da ja natjecateljima ne govorim da ga mogu pozvati i pitati za savjet, oni ga nikad ne bi zvali. A on tamo sjedi i baš ga briga za sve! Kad sam ja na redu, onda navek netko nešto treba. To je nevjerojatno! Sad ću ja drugačije to organizirati. Ja sam tu ipak najstariji, odlučnim glasom je rekao Tomislav Špiček.

Tri, dva, jedan - kuhaj! Nova četiri para borit će se za ulazak u drugi krug natjecanja

Njemu je dozlogrdilo što kolega Ivan Pažanin, inače današnji dežurni kuhar, cijelu epizodu ljenčari jer ga natjecatelji ne traže savjete. Da je tomu tako, potvrđuje i Ivan, kojemu je suludo što natjecatelji rijetko kad pitaju žiri za savjet, iako im se oni sami nude. 

- Uopće mi nije jasno zašto kandidati ne iskoriste svoje dvije minute za savjet, pa makar za popričati malo. Pa baš zato što si nervozan, što je sve oko tebe novo, iskoristi tu šansu i pozovi dežurnog kuhara! Ali dobro, to je njihova stvar. Ja ležim i odmaram - ispričao je Pažanin. 

Sve u svemu, Špiček će večeras u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 20 sati natjerati kolegu da zaradi svoju plaću.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • sokrates_mali 12.02.2018.

    Špićek je najbolji kuhar na Kaptolu!

  • bluehotel 12.02.2018.

    Svi su se oni napuhali otkada su medijski eksponirani. Kao da su pojeli pamet cijelog svijeta. Pažanin je napuhander br. 1! (nabrano čelo, obrve uzdignute iznad nosa, stav: ma vidi me- ja najjači frajer! (vidi sliku).

  • 12.02.2018.

    Ma joj popit cu 3.karton ali ovaj Spicek aaaaa. Lik je dosadan, ljakse i naporan vec i tu u clanku

Komentiraj...
Vidi sve komentare