To je to što me zanima!

LL Cool J premlatio provalnika šakama, slomio mu nos i vilicu

Provalnik je hospitaliziran nakon fizičkog sukoba s reperom i glumcem. Nakon što ga je zatekao u svom domu, reper ga je premlatio šakama pa pozvao policiju
Vidi originalni članak

Američki reper i glumac fizički se obračunao s provalnikom kojeg je u srijedu oko dva sata ujutro zatekao u svom domu u Los Angelesu. Čuvši buku, LL Cool J (44) odlučio je provjeriti što se događa i u svom domu pronašao uljeza koji je isključio alarmni sustav u kući.

Reper se šakama obračunuo s provalnikom, slomio mu nos i vilicu, a nakon što ga je svladao zadržao ga je do dolaska policije.

Za razliku od repera koji je neozlijeđen, provalnik je trenutačno hospitaliziran zbog ozljeda i modrica po tijelu. Dužnosnici vjeruju da pati od psihičkih problema i bit će optužen za provalu. Policija je objavila da reper neće biti optužen za napad.

- LL Cool J i njegova obitelj su sigurni i zahvaljuju svima na iskazanoj zabrinutosti. Kao otac, suprug i građanin, LL Cool J posvećen je tome da mu obitelj bude sigurna i surađuje s vlastima u ovoj privatnoj stvari - priopćio je reperov glasnogovornik Rhett Usry.

LL Cool J proslavio se debitantskim albumom 'Radio' iz 1985. godine i dosad je osvojio dva Grammyja i dvije MTV-jeve nagrade. Glumio je u filmovima poput 'Charliejevi anđeli',  'Samo igra' i 'S.W.A.T'. dok se u seriji 'NCIS: Los Angeles' pojavljuje već treću sezonu. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Ja sam sam 23.08.2012.

    ma nema boljega vaspitanja za lopuze i ostalu bagru od dobrog degenjeka.kad ga dobro nalupas,drugi put ce dobro promisliti

  • khm- khm 23.08.2012.

    Neka je kad bi tako svaki provalnik dobio po pi... mislim da bi im prisjela svaka kradja! Jos mi je zesce kad idu pljackat domove ovakvih gromada :)

  • brusnica13 23.08.2012.

    mrcina haha.naj.ba je dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare