To je to što me zanima!

'Logan': Koliko je film uspješan naspram ostalih X-Men filmova

Posljednji film o Wolverineu je jedan od uspješnijih američkih filmova koji nije preporučen onima mlađim od 17, no koliko je zaradio u usporedbi s prijašnjim filmovima o X-Menima?
Vidi originalni članak

'Logan: Wolverine' je debitirao u američkim i svjetskim kinima u velikom stilu, zaradivši oko 85 milijuna dolara samo u domaćem mu SAD-u.

Posljednji film o Wolverineu je tako već sada jedan od najuspješnijih američkih filmova koji u SAD-u nije preporučen osobama mlađim od 17 godina (rated R), no koliko je zaista novca zaradio u usporedbi s prijašnjim filmovima o X-Menima? Kako je film rangiran?

Odgovor na to pitanje jest - nikako nije loše, jer je utržio 237,8 milijuna dolara ukupno, odnosno 85,3 milijuna na američkom tržištu. Doduše, 'Deadpool' je tijekom svojeg prvog vikenda zaradio preko 50% više od 'Logan: Wolverine', a ni 123,8 milijuna koliko je 2003. utržio 'X-Men 2' nisu dostižne za posljednji film Hugha Jackmana o Wolverineu. Pa opet, općenito gledajući, 'Logan: Wolverine' je iza sebe ostavio brojne uspješnice kao što su 'X-Men: Apocalypse', 'The Wolverine' te 'X-Men: Prva generacija'.

Kompletnu ljestvicu komercijalnog uspjeha svih dosadašnjih X-Men filmova donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare