To je to što me zanima!

'Logan': Samo beživotna tijela ostaju ležati iza Wolverinea

Redatelj James Mangold nam je svojom fotografijom Wolverinea potvrdio da je nakon svih stoljeća borbe smrtonosni superheroj i dalje jedan on najboljih ratnika na planetu
Vidi originalni članak

Premda je već neko vrijeme poznato da se radnja najnovijeg filma o legendarnom mutantu Loganu odvija u bliskoj budućnosti, tek smo nakon izlaska prvog foršpana (pogledajte ga tu) počeli dobijati i neke detalje o negativcima i radnji filma.

No što je još bitnije, dobili smo i nekoliko posve impresivnih fotografija iz filma, koje je fotografirao redatelj Mangold osobno.

Tako se na njegovoj fotografiji sa seta vidi Logan (pravo Wolverineovo ime) u jednom malo oronulom izdanju. Superheroj je očigledno zasićen svijetom te hoda kroz ruševine istog.

No fotografija koju je objavio Instagramov profil imena WponX (kodno ime pod kojim je Wolverine bio zarobljen te pretvoren u ono što danas jest) pokazuje nam junaka u njegovoj klasičnoj pozi, spremnog na napad.

Radnja filma smještena je u budućnost 2024. godine. Logan i profesor Charles Xavier (Profesor X) moraju se pomiriti s nestankom X-Mena, s korporacijskim vođom Nathanielom Essexom koji vodi svijet u propast, Loganovim gubitkom moći regeneracije te Xavierovom Alzheimerovom bolešću. Uz pomoć djevojčice Laure Kinney, ženskog klona Wolverinea, Logan će krenuti u konačnu bitku protiv zlog Nathaniela Essexa.

Hugh Jackmanu i Patricku Stewartu, se pridružuje i Stephen Merchant koji je preuzeo ulogu mutanta Calibana (pogledajte prve fotografije ovdje). Boyd Holbrook, koji je unajmljen za ulogu ogromnog mišićavog lika, mogao bi preuzeti ulogu nekog Hulkovog potomka. Negativac stvarno je gore spomenuti Nathaniel Essex, tj. Mister Sinister, kojeg glumi Richard E. Grant.

Posljednji dio sage o neuništivom Kanađaninu, 'Logan', u kina u distribuciji Blitza dolazi početkom ožujka 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Pametna ovca 08.11.2016.

    Richard.E.Grant ne glumi Mr.Sinistera nego Dr. Zander Rica,čovjeka koji radi za njega.Kad već koristite google translate da prevedte radnju sa imdb-a onda se barem potrudite pročitati koga čovjek zapravo gumi.

  • iPhonchek 08.11.2016.

    Jedan jedini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare