To je to što me zanima!

Lola Fabo (10): Pjesmu 'Ružo, ružice' sam posvetio simpatiji

Nastala je pjesma jednog dana kad je meni u glavi došlo da ja nju napišem zato što sam imao jednu dragu prijateljicu, simpatiju, koja mi je bila draga i njoj sam posvetio tu pjesmu, ispričao je Fabijan Kovačević
Vidi originalni članak

Fabijan Kovačević (10), bećar iz Novske, postao je hit kada je prije tri godine raširenih ruku, poput prave lole, pjevao 'poznaju me i selo i grad, ja sam lola prava slavonska'. Prije desetak dana objavio je svoj prvi singl, a iako u početku nije želio otkriti kome je posvetio stihove pjesme 'Ružo, ružice', sad je rekao kako je to zapjevao jednoj djevojčici.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nastala je pjesma jednog dana kad je meni u glavi došlo da ja nju napišem zato što sam imao jednu dragu prijateljicu, simpatiju, koja mi je bila draga i njoj sam posvetio tu pjesmu - rekao je Fabo za IN Magazin

Brat Sebastijan (19) aranžirao i uglazbio stihove koje je Fabijan sam napisao, a obitelj ne skriva koliko je ponosna na malenog bećara. 

- Već u ranim godinama je počeo baviti se glazbom, piše pjesme - rekao je Sebastijan. 

Trenutačno mu je u planu snimiti još jednu pjesmu, a za njegov talent znaju i njegovi vršnjaci. Svira na školskim priredbama i svojim prijateljima. Obojica Kovačevića idu u glazbenu školu, u kojoj Sebastijan svira tamburu, dok se Fabijan opredijelio za harmoniku. I otac Dominik je glazbenik.

Fabijan ima razne hobije, od glazbe, do izviđača, jahanja... Kad odraste, osim što bi volio se baviti glazbom, također bi htio biti poljoprivrednik.

POGLEDAJTE NOVI URNEBESNI SHOW 'DESERTI OD OKA': DEAN KOTIGA POSTAO VODITELJ!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 26

  • slobodan91_1 28.05.2020.

    To je dijete,sram vas bilo za kojekakve komentare,pogledajte sebe prvo,mali samo naprijed💪

  • zidar_šiljo 27.05.2020.

    Naporni ste više s njim, nit je zabavan nit zna pijevati

  • Nika0120 27.05.2020.

    Desetogodišnje dijete sa stasom i stavom pedesetogodišnjaka, sto je tu za pohvalu

Komentiraj...
Vidi sve komentare