To je to što me zanima!

'Long banana': Prvi hrvatski gay western snimili Varaždinci

Film je snimljen tijekom 2011. godine na pet lokacija s 30 glumaca, piše Jutarnji list. Premijerno će biti prikazan na Valentinovo u varaždinskom Cinestaru
Vidi originalni članak

Varaždinska Udruga Trash, osnivači i organizatori sada već svjetski poznatog Trash Film Festivala, snimili su novi film koji će sigurno ući u anale hrvatske kinematografije. Film nosi ime 'Long banana', a na Valentinovo će biti premijerno prikazan u varaždinskom Cinestaru. Riječ je o prvom hrvatskom gay westernu, piše Jutarnji list. Film već nazivaju hrvatskom inačicm 'Planine Brokeback', a sastoji se od nekoliko filmskih žanrova. 

Film je snimljen tijekom 2011. godine na pet lokacija s 30 glumaca. 

Radnja filma vrti se oko zlog gradonačelnika Mr. Mayora i njegove ljubavnice Emily koji žele započeti rat između rančera i miroljubivih Bukkake indijanaca koji žive u šumi uz obalu rijeke. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • BetoMakaveli 10.02.2012.

    bolesnici u šta se naša država pretvori jaooooooooooooooooooooooooo

  • Joy_1 08.02.2012.

    ma,već mi je pun kufer ovih "pljuvača" koji se prečuđavaju i mudruju.Film sam pogledao jesenas na Trash festivalu i oduševio je prepunu kino dvoranu(još nije bio dovršen,radna verzija).Suprugu i mene je strašno zabavio(a moja supruga uopće ne ferma amaterske filmove i trash ).Film je snimljen izvrsno,u maniri pravih blockbustera-scenografija i sl. Onlineri su fenomenalni.Čak ta "gay" fora na samom kraju se otkriva i izgleda urnebesno.Ljudi,fim je zajebancija,neprofitna stvar koja nama gledateljima služi za zabavu.Budite normalni i uživajte:)

  • josephinelabois 08.02.2012.

    još da snime gang bang u sisku i cumshot u našicama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare