To je to što me zanima!

Lopez provocirala: Zaručnik ju gledao, ona pokazala golu guzu

Latino zvijezde, Jennifer Lopez i Shakira, zapalile su stadion na poluvremenu finala američkog nogometa. Lopez je nastupila u nekoliko odjevnih kombinacija, a fanove je posebno oduševila ona kožna...
Vidi originalni članak

Sva medijska pažnja posljednjih nekoliko sati usmjerena je prema latino divama - Jennifer Lopez (50) i Shakiri (42) koje su oduševili svojim nastupima na ovogodišnjem Super Bowlu. Shakira je tijekom nastupa pokazala svoj legendarni trbušni ples koji joj je s godinama postao zaštitni znak, a ništa manje dobra nije bila Lopez. 

Jennifer je u večeri promijenila nekoliko odjevnih kombinacija, a kožni kombinezon zagolicao je maštu prisutnih pogotovo u trenutku kad se Lopez sagnula te tako svoju stražnjicu stavila u prvi plan. Obožavatelji još uvijek ne mogu vjerovati kako ova pjevačica ima 50 godina, a u formi je tinejdžerica. 

Lopez je podršku pružio i zaručnik Alex Rodriguez (44) koji je veselo plesao i pjevao. Video s događaja objavio je na društvenim mrežama i poručio svojoj zaručnici koliko je ponosan na nju.

- Savršeno. Razvalila je nastup. Ovo je bilo toliko zabavno. Toliko sam ponosan na tebe, Jen... - napisao je Rodriguez. Pjevačica i glumica zaručila se s igračem bejzbola prije godinu dana, a u rujnu su proslavili zaruke. 

NASTUPILA I SHAKIRA Pokorile Superbowl: Polugola Lopez na pozornicu izvela kćer

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 98

  • japanokinez 04.02.2020.

    Ajde neka skine te čarapetine pa da onda sveveliko pučanstvo vidi na šta to nalikuje.

  • Pero Cigla 04.02.2020.

    Ček ček, jesu li one stvarno pjevale 12 minuta i za to pokupile milijune $??

  • Nema predaje bamm 03.02.2020.

    Lavica prava grrr 👌🏼🦁 Pa kome nije oku ugodna mora da je slijep druge mu nema 😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare