To je to što me zanima!

Lopez u 51. pozira u bikiniju: Kako uspijevaš tako izgledati?

Njezini pratitelji kojih ima više od 114 milijuna, nisu skrivali oduševljenje njezinom novom fotografijom. Hvalili su je kako je savršena, ali istovremeno su se pitali kako uspije tako dobro izgledati
Vidi originalni članak

Opuštena sam i napunila sam 'baterije', napisala je pjevačica i glumica Jennifer Lopez (50) uz fotografiju na kojoj pozira ispred ogledala u oskudnom kupaćem kostimu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezini pratitelji, kojih ima više od 114 milijuna, nisu skrivali oduševljenje njezinom novom fotografijom. Hvalili su je kako je savršena, ali istovremeno su se pitali kako uspije tako dobro izgledati. 

- Kako? Mislim, kako? - pitao ju je zabavljač Klarity, koji se bavi fitnessom. Neki su pisali i kako ih je inspirirala da i oni treniraju.

- Baš sam mislila preskočiti trening danas, ali neću - napisala joj je pratiteljica. U svega dva sata J.Lo je 'skupila' više od četiri milijuna lajkova i 60.000 komentara.

Jennifer slobodno vrijeme često provodi vježbajući, što se odražava na njezinoj zavidnoj liniji i tijelu kakvo bi poželjele mnoge. Paparazzi je najčešće i 'ulove' kako izlazi iz teretane. 

Tajna njenog izgleda ne krije se samo u napornom vježbanju već i u balansiranoj prehrani. Jenniferini treneri nedavno su za strane medije otkrili čime se hrani kako bi ostala fit i imala dovoljno energije za cijeli dan.

- Njena prehrana mora biti jako čista jer joj je potrebno zaista dosta energije za sve što ona radi - rekla je trenerica Tracy Anderson (44). J.Lo jede organsku hranu s dosta proteina i hranjivih tvari. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 99

  • japanokinez 17.02.2020.

    Samo treba ukucati njezino ime u Google slike i dodati celulit i vidjet će te kako ona u stvari izgleda bez cenzure.

  • plik 17.02.2020.

    eto, Campbelica se ne ubija od trapljenja po fines-dvoranama a tri put bolje zgleda....

  • plik 17.02.2020.

    kaj nema nikog da joj veli da ogromnu većinu boli kukac za njeno pre.enjavanje i produciranje....

Komentiraj...
Vidi sve komentare