To je to što me zanima!

Lopov je razbio Mercedes Doris Pinčić i ukrao laptop: 'Prodao sam ga na kraju za 500 kuna'

Bio sam u lošoj situaciji, a kad konzumiram alkohol činim takva kaznena djela. Kajem se zbog svega, rekao je serijski provalnik
Vidi originalni članak

Prišao sam Mercedesu u Ulici Crvenog Križa u Zagrebu 3. svibnja. Razbio sam staklo i iz auta izvadio torbu s laptopom na čijem je ekranu bila slika Doris Pinčić, priznao je tužiteljstvu Alen I. (37).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zadranina koji živi u Sesvetama Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu tereti za seriju provala u skupocjena vozila iz kojih je ukrao vrijedne stvari, piše Jutarnji list. Laptop koji je otuđio, i u konačnici prodao za 500 kuna, bio je u vlasništvu Doris Pinčić.

Provalnik je iz Mercedesa GLA 200D voditeljice Doris ukrao laptop u vrijednosti od oko 3600 kn. Provaljivao je u vozila u periodu od 3. svibnja do 17. prosinca 2021.

POSAO JOŠ CVJETA Firma Doris Pinčić prošle godine je ostvarila milijunske prihode

- Bio sam u lošoj situaciji, a kad konzumiram alkohol činim takva kaznena djela. Kajem se zbog svega. Znam gdje sam neke od ostalih ukradenih stvari iz drugih automobila odbacivao. Na sebi sam nosio maslinastu jaknu, a na glavi masku i kapu.

Uglavnom je krao laptope, kabele, ključeve, bluetooth slušalice, USB uređaje, laserski metar, punjače tableta i mobitela, a jednom je ukrao i gotovinu od nekoliko stotina eura te kuna.

Zagrebačko tužiteljstvo predložilo je raspravnom sucu Općinskog kaznenog suda u Zagrebu da ga osude na četiri godine i 10 mjeseci zatvora.  

Idi na 24sata

Komentari 118

  • luky lu 28.09.2022.

    Iz luksuznog mreže sa alarmom ukraden laptop eto reklame za sve jadniju pinčiku

  • Rvat12 28.09.2022.

    Zamisli ona vozi Mercedes…hahahaha trecerazredna voditeljica

  • 28.09.2022.

    Tko normalan ostavlja laptop ili bilo što vrijedno u autu tj na vidljivom mijestu u autu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare