To je to što me zanima!

Loš izbor: Courtney htjela biti seksi pa se omotala mrežom

Na bradavicama je imala crni selotejp izrezan u obliku zvijezde, a intimne dijelove pokrila je kožnatim tangama. U mrežastoj haljini pokazala je i ono što nije htjela
Vidi originalni članak

Ništa provokativno i nastrano njoj nije strano, tvrdi da nema silikone, da nikad nije išla 'pod nož', da je njena ljepota posve prirodna... Courtney Stodden (18) ne prestaje šokirati svojim izjavama, ponašanjem i odjevnim kombinacijama. 

Upravo je njen 'outfit' bio ključni element šoka kad su je fotografirali u izlasku sa suprugom Dougom Huchisonom (53). Starleta je, naime, na sebi imala potpuno mrežastu haljinu koja je otkrivala njene atribute. Na bradavicama je imala crni selotejp izrezan u obliku zvijezde, a intimne dijelove pokrila je kožnatim crnim tangama. Uz sve to, imala je, naravno, i štikle kakvih se ni Lady GaGa ne bi posramila. 

Courtney i Doug tulumarili su u društvu androginog modela Plastic Martyra. On je u fetiš klubu Sinister slavio rođendan. Martyr je htio da Courtney pojede malo torte pa ju je hranio dok je ona sjedila suprugu na krilu. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • silvia 26 09.07.2013.

    bas super izgleda ali stikle katastrofa hhhh

  • podravlje1 09.07.2013.

    imam kči njenih godina i bog mi je svjedok šta bi napravio da samo započne priču o takovoj odjeći a ne da ju pomisli obući. Ta ima nekog Karabatića za tatu

  • Galeb i ja 08.07.2013.

    Cega se pametan stidi tim se budala ponosi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare