To je to što me zanima!

Lottie (6) zaprosila princa, on misli da je malo prestar za nju

ŽELI BITI PRINCEZA Iako mu je prosidba laskala, engleski princ Harry je djevojčici savjetovao da si ipak pronađe vršnjaka jer je između njih dvoje prevelika razlika u godinama
Vidi originalni članak

Molim te, ispuni mi želju. Hoću se udati za tebe. Želim biti princeza, viknula je Lottie (6) engleskom princu Harryju (31). Upoznala ga je na druženju u ragbi klubu u Stockportu blizu Manchestera, čiji je pokrovitelj. 

Iako mu je prosidba laskala, Harry je djevojčici savjetovao da si ipak pronađe vršnjaka jer je između njih dvoje prevelika razlika u godinama. 

Podsjetimo, nedavno se počelo šuškati kako se između princa i pjevačice Ellie Goulding (29) opasno 'zakuhalo'.

Njih dvoje navodno su izmjenjivali nježnosti na jednoj zabavi u Berkshireu. Princ je sa zabave, na kojoj se ljubio s pjevačicom, otišao rano jer je dan poslije igrao polo utakmicu, a Ellie je krenula za njim pet minuta poslije. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • --- DAVOR --- 23.06.2016.

    Njegovi reptili iz familije na čelu sa kraljicom takve curice žrtvuju u MASONSKIM ritualima a ne da ih žene. Sotonski obredi su im ko obićnim ljudima piknik sa bocom vina i sendvićima. Prisustvuju i brojni političari naravno, diktatori svijeta koji su MASONSKE lutke na koncima.

  • tekila 23.06.2016.

    zgodan,zgodan

  • cura hercegovka 23.06.2016.

    Hahahahna jadna curica izvisila za ovakvu ljepotu 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare