To je to što me zanima!

Lov je otpočeo: Strojevi ubojice krenuli su u svoj pohod na ljude

Strojevi uništavaju čovječanstvo. Strojevi programirani samo za jedno - ubijanje. Hoćemo li uspjeti preživjeti nalet nezaustavljive svemirske sile ili ćemo otići u povijest?
Vidi originalni članak

Produkcijska kuća Vertical Entertainment objavila je novi službeni video za svoj film 'Revolt' s Leejem Paceom (Thranduil u franšizi 'Hobit') u glavnoj ulozi.

Pace glumi američkog vojnika u Africi koji pokreće pobunu protiv brutalnih vanzemaljskih osvajača. Iako je u pitanju radnja kakvu smo vidjeli već nebrojeno puta, prema prvim kadrovima iz 'međunarodnog' foršpana rekli bismo kako bi film mogao biti posve dobar.

Pogledajte video

Uz taj video nedavno je postao dostupan i video za američko tržište, koji je poprilično sličan gornjem, no s ipak nekim razlikama koje objašnjavaju malo više o radnji.

Tako je postalo jasno da će vojniku u njegovom ratu pomoći i francuska humanitarka (Bérénice Marlohe ) te da će dobar dio filma biti fokusiran na par koji se bori za opstanak u takvom surovom svijetu.

Pogledajte video

'Revolt' režira Joe Miale, prema svojem scenariju kojeg je napisao uz pomoć Rowana Athalea. Film će imati ograničenu distribuciju krajem studenog u samo par kina, no ako postane uspješan posve je moguće da će ga neki od velikih studija uzeti za daljnju distribuciju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • M.BOCWANNA 23.09.2017.

    Radulovoviću...Kad pogledas film ,napisi nam ovdje dali je film bio posve dobar..Hvala.🦂

  • Big_Daddy 👊😎 22.09.2017.

    Film je totalno smeće, al ono žešće smeče.............

  • pipininja 22.09.2017.

    nikakav film,losa prica sada sam ga odgledao

Komentiraj...
Vidi sve komentare