To je to što me zanima!

'Lovac' je pobjegao u avanturu: Neustrašivi sam turist Japana

Obožavateljima je objasnio i kako mu se Japan posebno dojmio te da ima posebnu želju. 'Sve što želim kad budem star je da se netko brine o meni kao Japanci o svojim stablima i granama ', izjavio je 'lovac'
Vidi originalni članak

Lovac iz televizijskog kviza 'Potjera' Dean Kotiga (31) odlučio se maknuti od poslovnih obaveza, te ovih dana uživa daleko od Hrvatske.

Naime, omiljeni lovac Tarika Filipovića (47) trenutačno boravi u Japanu, a svoje obožavatelje na društvenim mrežama redovito obavještava o lokacijama koje je obišao. Posjetio je Japanska kazališta, restorane, parkove, te poznate znamenitosti glavnog grada. 

- Ovo je Samuraj - napisao je 'lovac' uz fotografiju, a obožavatelji su se našalili te ga upitali tko je onda ovaj čovjek s mačem. No Kotiga je navodno zauzet, pa na komentare obožavatelja ne stigne odgovarati. Osim na Instagramu više je ipak aktivan na Twitteru gdje svojim objavama uveseljava obožavatelje. 

- Kažu da jeleni u parku u Nari nekad znaju biti dosta agresivni i svake se godine zabilježi sto do sto pedeset slučajeva ozljeda turista, ali ja sam neustrašiv - objasnio je Dean. Obožavateljima je objasnio i kako mu se Japan posebno dojmio te da zbog njega ima želju koju bi volio da mu se ostvariti u starosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

TRAGIČNA SMRT PRINCEZE DIANE: Za njom su tugovali svi, ali on je najteže prihvatio da je više nema

Idi na 24sata

Komentari 20

  • qracodovce 28.04.2019.

    koji su to njegovi "obožavatelji", da mi je znati???? Meni je osobno ovaj lik strašno antipatičan. Tu Potjeru i inače ne gledam, a i ako slučajno pogledam, ako on nastupa, prebacujem program.

  • 28.04.2019.

    legenda =)

  • japanokinez 28.04.2019.

    Jedva čekam da vise ne gledam, a pogotovo slušam Tarika kako se hrani doslovno vrijeđajući sve oko sebe. Ponekad pokušava biti duhovit kada i sebe počne vrijeđati ali bezuspješno. Onaj ko mu dozvoljava da daje nadimke gostima, taj je stvarno u banani sa voditeljima. Imate Vlatku Pokos koja je voditeljica za poželjeti ali ne može doći na red pored ovakvih sveznalica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare