To je to što me zanima!

Lovac nije uspio stići velikih 17: 'Bili ste prava ekipa, čestitam'

Sa značajna četiri koraka prednosti te još 13 točnih odgovora u svoje dvije minute, ekipa je lovcu Mladenu Vukorepi letvicu postavila vrlo visoko. Stigao je do 13, no dobra timska igra je presudila
Vidi originalni članak

Današnja ekipa Potjere pokazala je pravu timsku igru i tako stigla do novčane nagrade. Iznos nije bio osobito velik, tek 66.500 kuna koje treba podijeliti na četiri dijela, no 17 koraka prednosti iz završne potjere je definitivno nesvakidašnji rezultat.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kapetanica Gordana donijela je 14.000 kuna, a srednje iznose od 17.500 kuna obranili su i Nemanja, Marko te Siniša. Nitko nije želio riskirati s višom ponudom protiv lovca Mladena Vukorepe, a prenost su obranili bez većih problema.

IZVALIO BISER Natjecatelj iz Potjere postao hit zbog nespretne izjave čime se bavi: 'Balkanska politika...'

Poznata kvizaška floskula kako je 'važno uzeti srednju ponudu i vratiti se' ovog se puta pokazala na djelu. Sa značajna četiri koraka prednosti te još 13 točnih odgovora u svoje dvije minute, ekipa je Vukorepi letvicu postavila vrlo visoko. 

- Čuda se događaju, ali kladioničarskim žargonom, na mene je koeficijent vrlo visok, a na vas mali - zaključio je prije svoje igre lovac, koji je stigao do 13 točnih odgovora, no 17 je ostalo nedostižno. 

Ekipa je dočekala dvije njegove pogreške i dodatno ga usporila točnim odgovorima, a Mladenu Vukorepi nije preostalo ništa drugo nego da im na koncu čestita na dobroj igri i osvojenom iznosu. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • deda52 21.01.2021.

    Tak se igra timski

  • vedii888 21.01.2021.

    volim pogledati "Potjeru" zaslužili su pobjedu.

  • ZG U SRCU 21.01.2021.

    I ja sam ko lovac. Od 10 partija saha, kompicu pustim jednu pobjedu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare