To je to što me zanima!

Lovac u 'Potjeri' zeznuo se na pitanju o Zemlji čudesa: Znate li vi koji je točan odgovor?

Uz to,  Mladen je pogriješio i na matematičkom pitanju u završnoj potjeri. 'Koliko će kilometara u 180 minuta prijeći automobil koji vozi 60 kilometara na sat' na što je on rekao 300
Vidi originalni članak

U sinoćnjoj 'Potjeri' lovac Mladen Vukorepa pogrešno je odgovorio na nekoliko pitanja, a među njima je bilo i pitanje o Alisi u zemlji čudesa.

'ZBOG JEDNE DIVNE CRNE ŽENE' Morana podbacila na pitanju o poznatoj pjesmi Kiće Slabinca

Kada se našao na ploči zajedno s natjecateljem Davidom, odgovorio je pogrešno na pitanje: 'Kojem je stanovniku Zemlje čudesa vrijeme stalo?'. Ponuđeni odgovori bili su Bijeli Zec, Klobučar i Vojvotkinja.

Natjecatelj je točno odgovorio Klobučar, dok je Mladen mislio da je riječ o Bijelom zecu.

Uz to, Mladen je pogriješio i na matematičkom pitanju u završnoj potjeri. 'Koliko će kilometara u 180 minuta prijeći automobil koji vozi 60 kilometara na sat ?', glasilo je pitanje na kojem je Mladen izgubio previše sekundi, da bi na kraju rekao 300. 

IPAK JE POBIJEDIO EKIPU Lovac Dean u Potjeri odgovorio pogrešno na pitanje o Titu: Znate li koji je točan odgovor?

Natjecatelj Vedran je točno odgovorio i rekao kako se radi o 3 sata pa je onda logično da će u tom periodu prijeći 180 kilometara.

- Ovo je strašno! Toliko u zadnje vrijeme griješim na matematičkim pitanjima - rekao je Vukorepa, a voditelj Lokas pohvalio je natjecatelja koji je pojednostavnio pitanje. 

Ekipa je na kraju pobijedila Mladena i osvojila 42.000 kuna - Idem doma ponavljati tablicu množenja, što drugo - zaključio je Mladen Vukorepa.
 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Zlatna Vuga 01.02.2022.

    Kak to da natjecatelji pobjeđuju kad je u igri do 50 tis.kn? Čudno, inače uglavnom gube

  • vedii888 01.02.2022.

    kako se zeznuo Mladen.

  • 01.02.2022.

    Sve je to smijurija. Bahati voditelj, pravila nisu ista za sve, a lovci namještaju pobjede. Maknite to da ne financiramo iz pretplate takve emisije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare