To je to što me zanima!

Lovro pobijedio lovca kao jedini finalist pa kući odnio 3500 eura

Završila je još jedna Potjera, a ovoga puta lovac nije bio brži od plijena te je natjecatelj osvojio veliki dobitak
Vidi originalni članak

Magistar ekonomije iz Zagreba Lovro Ljubičić (32) je u večerašnjoj epizodi emisije 'Potjera' pokazao izvrsno znanje. Naime, Lovro je uz početni korak prednosti imao 18 točnih odgovora u završnoj potjeri, a lovac je bio Mladen Vukorepa. Naposljetku, lovac ga nije sustigao te je natjecatelj osvojio 3500 eura.

Lovac Mladen je ustvrdio kako je poprilično uvjeren da je samo Sven Marcelić pojedinačno imao bolji rezultat. Sustizanjem Lovre, istaknuo je, izjednačio bi svoj osobni rekord. Usto, dodao je i da truda s njegove strane neće nedostajati iako mu toliko koraka prednosti i ne ostavlja puno šansi. 

Voditelj Joško Lokas je također bio oduševljen Lovrinim znanjem i na koncu, njegovom pobjedom. 

- Lovro, majstore - bile su riječi koje mu je Joško uputio. 

SAMA PROTIV LOVKINJE Gledatelji srpske 'Potjere' ostali su u šoku: Ma je li ovo realno?

- Evo, karte su se posložile, napokon! Super! Zadovoljan sam! Što reći - uzvratio je Lovro.

- Stvarno ste bili fantastični! I ove prilike koje ste vratili dokazuju samo o kakvom se igraču radi - zaključio je voditelj. 

Mladen je također još jednom zapljeskao Lovrinom nastupu, dodajući da je zasluženo pobijedio te kako definitivno ima potencijal za 'Superpotjeru'.

Ostatak ekipe koji se nije plasirao u završnicu večerašnjeg kviza činili su pravnik Marko Kraljević iz Zagreba, kojega je nakon ispadanja na poziciji kapetana tima zamijenio Lovro, zatim blagajnica Lidija Jurković iz Vrbovca i Juraj Pavić, student iz Sukošana. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • GREBZA86 05.04.2023.

    Taj kviz jos postoji...?

  • nniinnoo 05.04.2023.

    Mladene!! Ne plači!

Komentiraj...
Vidi sve komentare