To je to što me zanima!

Lucija je hit: Hrvatski plus size model u talijanskom Vogueu

Nakon što je o njoj pisao britanski Daily Mail, Lucija Lugomer završila je i u talijanskom Vogueu. Ispričala im je svoju životnu priču te otkrila kako želi biti inspiracija ženama u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Lijepa Lucija Lugomer (22) talijanskom Vogueu otkrila je kako je njezina strast prema modelingu započela preko YouTubea, gdje je shvatila da je zapravo jako dobra u šminkanju pa joj se s time podiglo i samopuzdanje za poziranje.

Priznala je da je u školi teško prihvaćala svoje tijelo jer se jako rano razvila i sama je sebi bila najveća motivatorica, a kao najveći uzor u životu istaknula je svoju majku.

 Zbog njezine punije linije često su je zadirkivali dok je bila mlađa, ali unutarnju snagu i hrabrost izgradila je kada je počela trenirati sinkronizirano plivanje pa je naučila i kako se nositi sa zlobnim komentarima.

 

Sada joj je moda jako bitna u životu, a kao važan faktor u svojoj popularnosti ističe društvene mreža na kojima ima pratitelje iz cijelog svijeta.

Rekla je kako osjeća da se polako mijenjaju trendovi te da svijet sve više prihvaća plus size modele kao što je ona, ali se i požalila kako njezin stil pati zbog njezine linije jer ne može uvijek naći odjeću koja joj se sviđa u svom broju.

Trenutačno nema planova za budućnost i bitno joj je da uživa u tome što radi te da je uzor mnogim ženama u svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • ibee 10.02.2016.

    luce je lijepa i slatka i neznam zasto uvjek komentari u stilu dal je bolje i ljepse bit puniji model ili "vjesalica".oboje je lijepo a svako ima svoj ukus i mir.

  • anja555 10.02.2016.

    moze ona pricat da je sretna takva kom god oce ali sama sebe zavarava

  • jdn 10.02.2016.

    ne vidim tu neki jako kvalitetan sex sa ovom, ta se ne krece osim sto lezi i stenje, znaci malo se maci dalje, predebela je

Komentiraj...
Vidi sve komentare