To je to što me zanima!

Lucija je stručnjak za selfije, a Anezi se skinula gola u spotu

Nova 'postava' u subotu navečer uselila je u svoju reality rezidenciju. Svaki stanar interesantan je na svoj način, a mnogima su za oko 'zapele' atraktivne stanarke
Vidi originalni članak

Splićanka Lucija Stojak (23) je i prije ulaska u Big Brother kuću podigla popriličnu prašinu. Dalmatinka za sebe tvrdi da je bolja od drugih, a njezin profil na društvenim mrežama otkriva da je itekako ponosna, prvenstveno na svoj izgled.

Za sebe je rekla da je inteligentna i lukava te da voli škrte i lijene ljude. Tvrdi da ju žene ne vole, ali to joj nije bitno sve dok ju vole njihovi muževi. 

Poput mnogih pripadnica svoje generacije, često na Instagramu objavljuje fotke u oskudnim odjevnim kombinacijama, a voli se pohvaliti i crticama čestih izlazaka.

Alena Nezirević Anezi (31) iz Vrsara diplomirana je pravnica, ali njena najveća ljubav je pjevanje. 

- Započela sam karijeru pa mnogi misle da sam se zato prijavila u Big Brother - rekla je Alena, čije je umjetničko ime Anezi. 

'DA, DRAGA' Jasna pravila u BB 'obitelji': Mama Dubravka im već šefuje

Na društvenim mrežama ima svoju stranicu gdje se nalaze snimke njezinih nastupa. Kako pjeva, poslušajte ovdje:

Inače, prije ulaska u kuću požalila se da ljudi za nju 'na prvu' misle da je 'hladna ku**a' no čim je upoznaju, promijene mišljenje. Aleni je majka, kaže, savjetovala da u Big Brother kući 'skrati jezik'.

U glazbenom spotu 'Samo najbolje želim ti' iz listopada 2016., Anezi se skinula u umjetničke svrhe.

- Budući da sam i sama nudist, nije mi bilo teško skinuti se, a opet ne pokazati ništa - rekla je pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • 13.06.2018.

    Kakva je to prepotentna generacija,u moje vrijeme one umišljene koje su govorile da su lijepe su stvarno bile bombe,a ovo,žebo,žebo!

  • 13.06.2018.

    Selfie stručnjak,ahahaha,al ona brije da je to nekaj dobro,sam da se ne prijavi negdje na burzu,pa napiše da je stručnjak za sebelfi. A jesam i ja sad napisao svašta,ja sam stručnjak za takve

  • dewa44 30.01.2018.

    **** Admin **** : Poštovani, ukoliko mislite da je informacija nepotpuna ili pogrešna ili ste uočili bilo kakvu pogrešku - upotrijebite mogućnost prijave ispravka, koja se nalazi na dnu članka desno. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare