To je to što me zanima!

Lucija Lugomer obukla tangice i poručila: 'Svi smo na broju, i celulit i strije i škembica...'

Iako se često našla na udaru kritika zbog debljine, manekenka se time nikad nije zamarala i već godinama vješto odgovara na sve negativne komentare i dokazuje da i s 'viškom kilograma' možemo uživati
Vidi originalni članak

Plus size model Lucija Lugomer (29) u zadnje vrijeme objavljuje fotografije s odmora u Dalmaciji, a u zadnjoj objavi ponosno je pokazala sve svoje 'nesavršenosti' na koje je ponosna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zamisli ljeto u osami. Zamisli da možeš biti samo ono što jesi. Zamisli ljeto bez briga. Zamisli ljeto u svojoj nesavršenoj koži. Zamisli slobodu. Zamisli snove koje si sanjala. Tu je. Na tvom dlanu. Odluči se. Opusti se. Postavi granice i nasmij se - započela je Lucija.

- Sve je tu, svi smo na broju, i celulit i strije i škembica koja je nosila novi život...i vidi me. Dišem. Živim. Slobodna. Ako mogu ja, Možeš i ti. Trebala bi. Zbog sebe. Voli se. Zaslužila si - zaključila je.

Na fotografiji Lucija sjedi na rubu bazena okrenuta leđima, a u crnim tangica istaknula je svoje obline i pokazala celulit.

UŽIVA U ISTRI Lucija Lugomer niže zanosne fotke u bikiniju, pratitelji je pohvalili za odvažnost: 'Sjajiš'

Objavom je potaknula svoje pratitelje da zavole sami sebe i da se ne opterećuju standardima ljepote koje im postavlja društvo.

- Treba i to znat, voljet se - poručila joj je pratiteljica i pružila joj podršku.

Ovo ljeto plus size manekenka pridružila se brojnim domaćim ljepoticama koje često objavljuju fotografije svojih oblina u kupaćim kostimima i oduševila svoje obožavatelje.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON

Idi na 24sata

Komentari 168

  • 14.08.2022.

    nikada nisam nista komentirala ali sada osjecam potrebu.Naime cijeli svoj zivot po standardima koji su prihvaceni ja sam od vecine kategorizirana kao lijepa- da bas lijepa i zgodna osoba ..od kada sam bila dijete do sada.i onda preokret-dosla je bolest te sam se udebljala i to znatno.i onda shatis kako je vitkost i ljepota relativna danas jesmo sutra nismo.i stoga nikada nikada ne bih slala pisala negativne komentare za osobe koje su ajko reci manje lijepe ili imaju visak kilograma ili bilo sto sto se smatra' manama'jer ne zaboravite - nitko ne zna sto ga ceka u zivotu i sto mu se moze dogoditi sa zdravljem ja polako skidam kile i lijecim se i gledam sebe.ne osudujte i ne vrijedajte jer nitko ne zna sto ga cekau zivotu.danas vitka sutra pretila ili zbog bolesti pothranjena...itd...

  • cobra1303 16.07.2022.

    Na onoliku bulju ne idu tangice već tangetine,samo ne razumijem zašto se ovakvim likovima daje toliko medijskog prostora?!

  • a.u.p.m 16.07.2022.

    I onda dođe Greenpeace i vrati je u more

Komentiraj...
Vidi sve komentare