To je to što me zanima!

Lucija u pjeni: Ovo je njena najprovokativnija fotografija

Svaka nesavršenost doprinosi vašoj ljepoti. Radije ću biti nesavršena, nego savršena - stavila je Lucija kraj atraktivne fotografije koja je napravljena u Splitu
Vidi originalni članak

Prvi hrvatski plus size model i manekenka Lucija Lugomer (22) često objavljuje provokativne fotografije jer je vrlo aktivna na svom Instagram profilu.

O poznatoj Zagrepčanki pisao je i britanski Daily Mail. Danas ju na Instagramu prati preko 115 tisuća ljudi. U posljednje vrijeme često objavljuje fotografije u kupaćim kostimima, uskim haljinama, a danas je odlučila 'odbaciti' sve krpice sa sebe.

 

U kadi prepunoj pjene Lucija je spremno pozirala bez badića.

- Ako pitate ljude što ih je privuklo na osobi koju vole, nikada vam neće izdvojiti neku savršenu osobinu koja je vidljiva, već nesavršenost pomoću koje su mogli 'zagrebati' ispod površine. Mislim da svaka nesavršenost doprinosi vašoj ljepoti. Radije ću biti nesavršena, nego savršena - stavila je kraj atraktivne fotografije.

Lucija se zaručila krajem kolovoza s Danijelom Grlićem nakon dvije godine veze. Prsten je dobila tijekom odmora u Dubrovniku, i to nasred Straduna.

 

Idi na 24sata

Komentari 137

  • Mania_1 11.12.2017.

    prdne u kilo sira napravi parmezan

  • robizgb101 10.12.2017.

    htjela je reči da je željna ku.....pa ko voli nek izvoli

  • 10.12.2017.

    Dobra koka samo bi ju je trebalo stesati da bude seksipilnija.:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare