To je to što me zanima!

Luda noć: Ovako se Jennifer Lopez zabavlja otkad je sama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Skakala je i zabavljala se kao da je prvi put vani. Obožavatelji su je fotografirali, a brojni poznanici dolazili u VIP dio kluba gdje je imala svoj stol i tulumarili s njom
Vidi originalni članak

Voditelj kluba Pure u Las Vegasu bio je presretan kad je pjevačica oko dva sata u noći ušetala u klub. Jennifer Lopez (42) imala je koncert u Vegasu, a nakon posla odlučila se malo zabaviti u disku. Plesala je i pjevala na svoju pjesmu 'On the Floor' dok su je obožavatelji fotografirali. Digla je ruke u zrak i zabavljala se kao da je sama u prostoriji. 

U VIP dio kluba u kojem je bila dolazili su Jenniferini poznanici i družili se s njom. Toliko je tulumarila da je u jednom trenutku sklopila oči i činilo se kao da spava, no brzo nakon toga pribrala se i počela ponovno plesati. 

Razlog zbog kojeg se pjevačica odlučila rastati od Marca Anthonyja (43) navodno je ljubomora. Prijatelji bliski paru tvrde da joj je branio da se izazovno oblači i da su mu smetali njeni senzualni nastupi. Htio je da on bude jedini muškarac koji vidi seksepilnu Jenn, no njoj se to nije svidjelo pa mu je 'dala nogu'. Otkad više nije s Marcom pjevačica se puno provokativnije odijeva i tulumari kad god joj se za to pruži prilika. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • user_62814 27.09.2011.

    u jednom je trenu sklopila oči kao da spava...HAHAHHA

  • truba77 27.09.2011.

    Bravo JLo, drago mi je da si sretna <3

  • Yvonne1298 27.09.2011.

    bez brige smajli unlike-at ćemo! I ne-ljubomora nije to što svaka žena želi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare