To je to što me zanima!

Luda noć: Stavros je 'zapalio' prepuni Green Gold Club

Okupio je svoju vjernu publiku, a od prve minute njegovog nastupa publika je držala korak s njime u svakoj pjesmi. Oduševljenje je nastalo kad je pjevao starije hitove
Vidi originalni članak

Pjevač je ovog puta opravdao epitet kralja dobre zabave i vrhunskog provoda. Naime, ovog vikenda u Green Gold Clubu Jasmin Stavros održao je koncert koji će se dugo pamtiti.

Okupio je svoju vjernu publiku, a od prve minute njegovog nastupa publika je držala korak s njime u svakoj pjesmi. Opće oduševljenje nastalo je kada je Stavros otpjevao svoje starije hitove poput "Neka je šarala", "Nemoj se udavati" te onom najpopularnijem "Dao bih sto Amerika". Posebnu euforiju izazvala je pjesma 'Opala', koju je pjevač nekoliko puta u večeri otpjevao, što su svi prisutni itekako pozdravili.

- Odlična ste publika i hvala Vam na predivnoj večeri, velika mi je čast zapjevati u klubu kao što je Green Gold, pred ovolikom publikom - rekao je Stavros na koncertu, koji je potrajao dulje od tri sata.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Plava_1 12.03.2013.

    Starwors!!!! ;))))

  • macor11 12.03.2013.

    Valjda ga opametilo lizanje stepenica u Italiji

  • vilim 12.03.2013.

    Njegove pjesme su najgori šund koji možete ćuti samo na Narodnom radiju u programu onog voditeljskog seronje Petka , a publika je samo odgovor na stanje duha u Hrvatskoj !!!...

Komentiraj...
Vidi sve komentare