To je to što me zanima!

Luda Noć vještica: Kate Moss malo gricnula 'prasicu' Nicole

Zabava Jonathana Rossa svakako je najjači tulum u Londonu za Noć vještica. Tamo se čak i zvijezde opuste, što su zorno pokazale Kate Moss i Nicole Scherzinger
Vidi originalni članak

Iako je na zabavu došla obučena kao Žena mačka i u uskom kostimu s naglašenim dekolteom mamila muške poglede, Nicole Scherzinger (35) se ipak 'dočepala' jedna žena. Kate Moss (39) pjevačici je na lice stavila svinjsku masku, a onda nije mogla odoljeti pa je Nicole malo i gricnula.

Sve je to fotoaparatom zabilježio domaćin zabave, britanski TV voditelj Jonathan Ross (52), koji je scenu oduševljeno prokomentirao i na Twitteru.

- Upravo ću objaviti jednu od najboljih fotografija koja se ikad pojavila na Twitteru - napisao je prije nego je objavio fotografiju Kate i Nicole u 'klinču'. 

Kate je na zabavu došla u društvu svog supruga Jamieja Hincea (44), a maskirala se u Ženu-kostura.

Mijauuu! Žena mačka Nicole hipnotizira bujnim dekolteom

Idi na 24sata

Komentari 38

  • zahira45 02.11.2013.

    Da nam je para samo, veselja bi bilo i kod nas. Nek se ljudi vesele što pljuckate..kao da vas nitko nikada nije polizao ili vi kao da nikada niste činili to isto. :))

  • WOMANIZER 02.11.2013.

    gluposti!

  • nostalgicar61 02.11.2013.

    hmmm da, samo se pitam koliko bi Vas htjelo biti dio te parade pijanstva i kiča, naravno kada bi imalo prigodu? Ja osobno bih volio, al' me nitko ne zove! I, onda recimo u neke sitne sate, k'o Dudek na tulumu, ugasi se 'lektrika pa kom opanci, a kome obojci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare