To je to što me zanima!

'Ludi fan' prijetio Taylor Swift: Dobio sudsku zabranu prilaska

Odvjetnici su se jako brinuli da bi Eric mogao realizirati svoje prijetnje, stoga je sud naredio Swarbricku da prestane kontaktirati pjevačicu istog trena i da mu nije dozvoljeno prići blizu njezinom imanju
Vidi originalni članak

Pjevačica Taylor Swift (28) je napokon, nakon dvije godine, uspjela izboriti sudsku zabranu prilaska za jednog od poludjelih obožavatelja. Eric Swarbrick (26) je od rujna 2016. slao pjevačici prijeteća i uznemirujuća pisma. 

- Želim silovati Taylor Swift. Mrzim ju. Zadnja sam osoba na svijetu s kojom bi ona htjela biti i zato ju želim silovati. Znam da sam njezina srodna duša i samo nju želim silovati. Ne bilo koga, baš nju - pisalo je u jednom od pisama upućenih pjevačici.

Eric je prijetio kako ju želi i ubiti te se hvalio kako ga nitko ne može spriječiti u tome. 

Prema dokumentima koje su predali Taylorini odvjetnici, pisma su postajala s vremenom sve alarmantnija, a njoj je to uzrokovalo stres, strah i anksioznost.

Odvjetnici su se jako brinuli da bi Eric mogao realizirati svoje prijetnje, stoga je sud naredio Swarbricku da prestane kontaktirati pjevačicu istog trena i da mu nije dozvoljeno prići blizu njezinom imanju. 

Uz njega, Taylor je imala brojne uhode. 

- Odlučio sam da ću jednoga dana zauvijek uništiti sve Swiftove jer ne mogu podnijeti taj virus kojeg širi vaša kći - pisalo je u e-mailu kojega je Amerikanac Frank Andrew Hoover (39) poslao pjevačičinom ocu, Scottu (66). Nazvao ih je 'vragovima' koje će 'Bog spaliti u pustinji umjesto njega'. 

Hoover je dobio doživotnu zabranu pristupa Taylor, ali ju je nekoliko puta prekršio. Pratio ju je od hotela do zračne luke te je za pjevačicom htio ući u avion. 

Drugi pomahnitali fan ušao je u policijsku postaju, predstavio se kao Taylorin dečko koji ju treba zaštititi te je tražio pištolj.

Također, prošle joj je godine u stan provalio Mohammed Jaffar (30) koji je njezinog menadžera zvao 60 puta u dva tjedna te dobio zabranu prilaska pjevačici. Unatoč tomu, pratio ju je i zvonio joj na vrata, ali je naposljetku uhićen i završio je u psihijatrijskoj ustanovi. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare