To je to što me zanima!

Ludilo na Bundeku, publiku zabavlja Legendarni Let 3...

Nastavlja se najbolji festival dobre klope, cuge i mjuze. Uz bogatu ponudu hrane i pića, posjetitelji Chill&Grill festivala uživaju u vrhunskoj glazbi. Publiku zabavlja Legendarni Let 3...
Vidi originalni članak

Posjetitelji Chill&Grill festivala i dalje uživaju u odličnoj glazbi. Na zagrebačkom Bundeku publiku zabavlja legendarni Let 3. Atmosferu je prethodno zagrijao DJ Stanko Bondža.

- Prijateljice i prijatelji, drago mi je da vas vidimo, uživajte zajedno svi, mi smo grupa Let 3 - pozdravili su publiku i zapjevali pjesmu 'Pokvarena žena'.

Inače, Let 3 je rock sastav iz Rijeke, osnovan 1987. godine. Ovi rokeri imaju brojne hitove, među kojima su 'Ero s onoga svijeta', 'Dijete u vremenu', 'Izgubljeni', 'Profesor Jakov' i druge pjesme.

Vrhunske glazbe nije nedostajalo ni prethodnih dana. Led je 'probio' TBF, a pjevali su i Lili GeeU pol' 9 kod Sabe, dok je sinoć publiku na Praznik rada zabavljao Soul Fingers

Dobra glazba na Bundeku nastavlja se i sutra, posljednji dan festivala. Predviđeno je da Chill&Grill festival zatvore Kojoti i Nipplepeople, dok će atmosferu prethodno zagrijati bend Terminator.

Sponzori

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani.

Uz plaćanje MasterCard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade.

Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali.

Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.

Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal.

Vidimo se na Chill&Grillu!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

MUŠKARCI IM NE MOGU ODOLJETI: Žene ovog horoskopskog znaka su najviše seksi

Idi na 24sata

Komentari 14

  • prvi general 03.05.2019.

    Po meni je LET3 najbolji hrvatski bend. Jedini na estradi koji su originalni i koji ne podilaze jeftinim trendovima s istoka. Kad vidiš da kod hrvatske publike najbolje prolaze razne Arkanove kćeri i dueti "hrvatskih" pjevačica sa srpskima, nije ni čudo što se u komentarima pljuje po dobroj glazbi i originalnim umjetnicima. Pol komentatora ovdje ima člansku iskaznicu HDZ-a, a vikendom igraju na cajke, onda nedjeljom ujutro odu na misu, a popodne psuju djevicu mariju, isusa i boga. Pa se ulogiraju da popljuju bend samo zato što je tisuću puta hrvatskiji od njih samih

  • zvrka1977 03.05.2019.

    Nas je jučer s Bundeka potjerala tonska proba Let3. Strašno. Pokušavaš jesti i na kraju odustaneš jer 15 minuta udaraju isti takt na bubnju. Pa onda kreće Mrle. Aime, ne ponovilo se...

  • Mergi 03.05.2019.

    Preglasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare