To je to što me zanima!

Lugomer podijelila fotografije s trudničkim trbuščićem: 'Dobili smo jednu kilu, spremni smo!'

Plus size model i influencerica Lucija Lugomer u travnju je otkrila da sa suprugom Danijelom Grlićem očekuje drugo dijete, u obitelj opet stiže sin
Vidi originalni članak

Plus size model i influencerica Lucija Lugomer (30) podijelila je fotografije trudničkog trbuščića i otkrila da je spremna za jesen i da kreće s ozbiljnim pripremama za 'bebača'. 

- Situacija je sljedeća - gegamo se. Leon je krenuo na Engleski i stvarno smo bili u pravu kada smo prošle godine rekli da nije spreman jer sad razvaljuje. Obzirom da je vani i dalje ljeto vikendima iskorištavamo vrijeme u prirodi s prijateljima pa je život postao prava mala priča za sebe. Što se tiče papanja, sve je i dalje isto kao i s Leonom pa smo dobili +1kg. Iako mi već sada fali more jer se jedino kupanjem mogu okrenuti na trbuh, spremna sam za jesen i krećem s ozbiljnom pripremom za bebača - napisala je Lucija u opisu fotografije. 

Dodala je i da, kao i mnoge mame, muči jedan problem - kupovina odjeće za sebe, ali i djecu. 

- Srce me boli kad dajem novce za nešto što mi koristi samo još iduća 2-3 mjeseca a to je trudnička roba - dodala je. 

RAZNJEŽILA FOTOGRAFIJOM Trudna Lucija Lugomer priprema se za dolazak drugog sina uz ljubimca: 'Njih pet, nas dvije...'

Sredinom travnja Lugomer je sretnu vijest o prinovi podijelila na Instagram profilu, a u lipnju je otkrila da ona i suprug Danijel Grlić očekuju još jednog dječaka. Govorila je kako ga jedva čekaju i da su 'blagoslovljeni  još jednim darom u životu' te da će moći iskoristiti i dosta stvari koje ima od starijeg sina Leona, koji se jako raduje malom bratu. 

 - Leon je sretan, rekao je da će s bebicom dijeliti igračke i da će zajedno spavati. Mislim da smo ga zapravo od prvog dana pripremili da bude dobra osoba, empatično dijete - rekla je.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI': 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • MarjanaKrstavac 19.09.2023.

    Djevojka je bas lijepa i nije debela ,zar vi znate kakvi su joj nalazi hm ,možda je cak zdravija od većini mršavih ,i da znate ako nemate stresa i zadovoljni ste životom ,debljina ne šteti ,a ona cak i nije debela kako je ljudi gledaju ,ako bolje pogledate ona ima jacu strukturu kostiju i tako ostavlja dojam da ima vise kila ,žena nema sala,utegnuta je i naravno ima masnoće jer to je kod nas žena normalno ,strukturu muškarca i žene je razlika , svašta žena je zdrava ,ih čudili biste se kad bi ona usporedila svoju krvnu sliku sa nekom mrsavicom ,eto Lana  je mršava  pa ima problema s trudnoćom ,a ako niste znali za razvoj nekih bolesti dolazi od genetike i nema to veze s debljinom da ima par slučajeva ali sve ovisi od osobe  i zdravlja ,a najveći krivac za zdravlje je stres i način života ,zato treba živjeti bez stresa ali u današnjem vremenu je teško ,i čini se da ovi sto je komentiraju vjerujemo da su zavidni jer žena ima ispunjen život sretna u životu i okružena ljubavlju ,ovi sto je pljuju mora da su razočarani u životu,eh kad komentiraju to je dovoljno opis istih i njihove psihe

  • gt Q2 15.09.2023.

    iza uha

  • lukic1991 15.09.2023.

    znači sada je 150+

Komentiraj...
Vidi sve komentare